Yenilikler

Washington Wizards – Indiana Pacers Nba Maçı Yorumu İddaa Tahmini – 29 Aralık

29 Aralık gecesi Doğu konferansında oynanacak Washington Wizards İndiana Pacers maçı saat 03:00’de başlayacak. Maçın düz iddaa oranları 1.45 ve 2.25 şeklinde. Handikaplar ise 3.5 sayı ile İndana Pacers takımında.

İndiana Pacers takımına işler hiç de yolunda gitmiyor. Deplasmanlarda Nba’nin en kötü takımlarından bir tanesi durumundalar. İndiana’yı normalde çok sağlam bir savunma takımı olarak tanıdık, fakat bu sene iyi savunma yapamıyorlar. Hele hele maç içinde yüksek tempo yapan bir takım karşısında çift haneli olarak geriye düştüklerinde oyunu resmen salıyorlar. İnançsız ve kırılgan bir havaları var. Fakat geçen gün takımın en büyük yıldızı P. George yenildikleri son Chicago maçından sonra çok sert açıklamalar yaptı. Hakemlerin kendilerine üvey evlat muamelesi yaptıklarını ve sahada rakiplerin kollandığını belirtti. Paul George gerçekten bu aralar takımda tek başına savaşıyor. Fakat takımda ona destek olacak yan parçalar yetersiz durumda. Tıpkı New Orleans takımı gibi. Belki bu sert açıklama takım arkadaşlarını bir nebze ateşler ve Washington  maçına daha motive çıkarlar. Bence İndiana Washington ‘dan daha potansiyelli bir takım, sadece form durumlarıyla ilgili bir sorun söz konusu. Son 10 deplasman maçının 7 tanesinde yenilmiş bir İndiana Pacers var. Böyle giderse playoff bileti kaçar gider.

Evsahibi Washington Wizards ise istikrarsız bir ekip. Maç içinde bir uçtan bir uca geçiyorlar. 20 say geriye düşüp taraftarının gazıyla en az 4-5 maç çevirdiler. İlk yarılara çok sönük başlıyorlar, genelde son çeyrek vites arttırıyorlar. Beal ve Wall ekseninde oluşmuş bir ekip. Son maçlarında Milwaukee karşısında yine geriden gelip kazandılar. Bu maçla ilgili öncelikli tahminim Alt. Diğer tahmnim ise handikaplı 2.

Bahis Tahminleri:

Washington – Indiana: 213.5 ALT, Oran: 1.92 Site: Bets10

Hakkında Kaan Yılmaz

Küçük yaşlardan itibaren çeşitli yaş gruplarında futbol oynadım. Geçirdiğim bir sakatlıktan ötürü futboldan pratik düzeyde uzunca bir süre uzak kaldım. Fakat izleyici olarak futboldan koptuğum söylenemez. Öte yandan basketbolu da son derece keyifli buluyorum.

Mutlaka bakın

2026 Dünya Kupası Curaçao İncelemesi – Curaçao, E Grubunun Zayıf Halkası

Curuçao adına tam anlamıyla peri masalı yaşanıyor. Ülke tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nda mücadel edecek …

2026 Dünya Kupası Türkiye İncelemesi – Bizim Çocuklar Zafer Peşinde!

Tam 24 yıl aradan sonra Türkiye, Dünya Kupası macerasına ortak olacak. Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye’den …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir