Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Dünya Kupası 2018 Elemeler Malta İskoçya Maç Yorumu İddaa Tahmini (04.09.2016)

Dünya Kupası 2018 Elemeler Malta İskoçya Maç Yorumu İddaa Tahmini (04.09.2016)

Dünya Kupası 2018 Avrupa Elemeleri F grubunda günün son maçı. Malta evinde İskoçya takımını ağırlıyor. Ev sahibi takıma 6.25 beraberliğe 3.75 konuk takım galibiyetine ise 1.25 oran açılmış durumda. Alt ve üst oranlarına baktığımızda ise 2.5 gol altına 1.70 üstüne ise 1.65 oran açılmış durumda.

ıskocya_malta

Ev sahibi Malta maça süpriz ekip olarak çıkıyor. Evinde oynayacağı ilk maçta işleri zor görünüyor. Euro 2016 eleme gruplarından sonuncu olarak çıkamayan ekip. 10 maçtan sadece 2 puan toplaya bildi. Grubun en zayıf takımı olarak görünen malta bir üst tura çıkamadan Avrupa Şampiyonasına veda etti. Dünya Kupası eleme gruplarında’da F grubunun en zayıf takımı olarak görülüyor. Futbol otariteleri tarafından gruptan çıkma ihtimalleri görünmüyor. Zayıf Malta takımı son oynadığı 14 maçta sahadan hiç galip ayrılamadı bu maçta’da sahadan 3 puan çıkarmaları büyük süpriz olur.

Konuk ekip İskoçya takımı. Maçın favorisi olarak gösteriliyor. 1.25 oranla deplasmanda olmalarına rağmen yenilmeleri büyük süpriz olur. Euro 2016 elemelerinde 4. olarak gruplara kalamayan takım şanssız bir şekilde turnuvaya veda etti. İrlanda Cumhuriyetinin hemen altında kaldılar 3 puan daha toplayabilseler Gruplarda mücadele etme şansı bulabileceklerdi. Bu turnuvadan’da şanssız şekilde elenmek istemiyorlar favori olarak çıktıkları grubun görünen en zayıf takımında 3 puan alarak dönme hedefindeler. Takımın son 5 maçını incelediğimizde 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet bulunuyor. Bu maçı kazanabilecek güçte görünüyorlar. 

Bu maç için görüşüm güçsüz ev sahibi Malta takımının İskoçya takımı karşısında gol atmakta ve kalelerini gole kapatmakta zorlanacakları yönünde. Maça favori olarak çıkacak olan İskoçya benim görüşüm rahat kazanacaktır. Banko arayanlar için Ms.2 iyi bir tercih olacaktır. Yüksek oran isteyenler ise H.2 seçeneğini deneyebilirler.

 

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Armağan Dunat

Gastronomi mezunuyum. Küçük yaştan itibaren amatör olarak futbol oynuyorum belirli bir süre alt yapılarda kaleci antrenörlüğü yaptım. Yurt dışı futbolunun yakın bir takipçisiyim.

Mutlaka bakın

İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Crystal Palace Bahis Tahmini 30.03.2024

İngiltere Premier Lig’de haftanın zorlu maçlarından biri. Nottingham Forest evinde, Crystal Palace’ı konuk edecek. Karşılaşma …

İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Burnley İddaa Tahmini 30.03.2024

İngiltere Premier Lig’de düşme hattında bulunan Burnley deplasmanda, Chelsea karşısında sürpriz peşinde. Karşılaşma saat 18.00’de …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir