Yenilikler
Anasayfa / Arjantin Milli Takımı / Arjantin Kolombiya Maçı Takımların Son Durumları ve İddaa İncelemesi 16 Kasım 2016

Arjantin Kolombiya Maçı Takımların Son Durumları ve İddaa İncelemesi 16 Kasım 2016

Dünya Kupası Elemeleri Güney Amerika Grubu 12. maçında Arjantin evinde Kolombiya’yı konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Arjantin karşısında hezimete uğrayan Arjantin’in gruptan çıkma şansı oldukça azaldı. İddaa risk yönetimi ev sahibi Arjantin galibiyetine 1.40, beraberlik tercihine 3.50, konuk ekip Kolombiya galibiyetine ise 5.00 oran açmış durumda. Zorlu mücadelede 2.5 gol altı oranı 1.50 iken, 2.5 gol üstü oranı ise 1.85 olarak belirlenmiş. Öte yandan maçta karşılıklı gol var oranı 1.75, karşılıklı gol yok oranı ise 1.60 olarak gözümüze çarpıyor. İki takım arasında oynanacak karşılaşma saat (Türkiye saati ile) 02.30’da start alacak. Ev sahibi Arjantin maçın favorisi olarak gösteriliyor.

arjantin_messi_futboltr

Arjantin Güney Amerika Grubu’nda topladığı 16 puan ile 6. sıraya kadar geriledi. Geçtiğimiz hafta Brezilya ile karşılaşan Tangocular sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Messi’nin de formagiydiği maçta kötü bir futbol sergileyen Arjantin’in bugün Kolombiya karşısında mutlaka kazanması gerekiyor. Aksi takdirde Dünya Kupası’na katılma şansı oldukça azalacak. Brezilya karşısında gerçekten sahada tel tel döküldüler. Agüero yerine Higuain ile maça başlayan Edgardo Bauza mağlubiyetin ardından oldukça eleştirildi. Yine keza Şili ile oynadıkları Copa America Final karşılaşmasında maça Higuain ile başlayan Arjantin penaltı atışları sonunda kupayı kaybetmişti. Son oynadıkları 4 grup maçını da kazanamayan Arjantin için işler oldukça kötüye gidiyor. Toparlanmaları şart. Kolombiya grubun güçlü ekiplerinden biri olsa da Arjantin kötü gidişata dur diyecektir.

Kolombiya topladığı 18 puan ile grupta 3. sırada bulunuyor. Lider Brezilya ile aralarındaki puan farkı 6. Bildiğimiz gibi Güney Amerika Eleme Grubu’nda ilk 4 takım Dünya Kupası bileti alıyor. Son maçta Şili ile 0-0 berabere kalan Kolombiya o maçı kazansaydı daha rahat bir pozisyonda olacaktı. Şimdi bugün oynayacakları rakibi Arjantin ile aralarında sadece 2 puan fark var. Ekvador’un da Venezuela ile karşılaşacağını düşündüğümüzde Kolombiya’nın bu deplasmandan muhakkak puan alması gerekiyor. Kadrolarında Carlos Bacca, Luis Muriel, Falcao, James Rodriguez gibi yıldız isimler var. Ancak galibiyete aç olan Arjantin karşısında ne yapacakları merak konusu.

Arjantin maçın favorisi. Her ne kadar son 4 maçta galibiyet çıkartamasalar da bugün kazanmaları bekliyorum.

Arjantin Kazanır 1.40

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Sarp Öğreten

Türkiye'de çeşitli sitelerde iddaa yorumculuğu yapmaktayım. Futbol ile çocukluğumdan beri iç içeyim. 5 yıl kadar lisanslı futbol oynadım. Aynı zaman da sıkı bir Football Manager hayranıyım. Radyo Televizyon Programcılığı bölümü mezunuyum. Takip ettiğim ligler başta Türkiye ve İngiltere ligleri. Aynı zamanda Avrupa'da bir çok ligi takip etmekteyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir