Yenilikler
Anasayfa / Futbol / İngiltere Premier Lig Manchester City Southampton Maç Analizi İddaa Tahmini

İngiltere Premier Lig Manchester City Southampton Maç Analizi İddaa Tahmini

İngiltere Premier Ligde 9. hafta mücadeleleri oynanıyor. 23 ekim pazar günü oynanılacak karşılaşmada Manchester City evinde Southampton takımını ağırlayacak. Ethiad stadyumunda oynanılacak karşılaşma Türkiye saati ile 15:30’da başlayacak. Maçın hakemi Mark Clattenburg. Mücadelede ev sahibi takıma 1.30 beraberliğe 3.75 konuk ekibe ise 6.25. Gol seçeneklerini incelersek 1.55 Yok seçeneğine 1.80 oran belirlenmiş durumda. Mücadeleye ev sahibi takım favori olarak çıkıyor.

Southampton's James Ward-Prowse (left) and Manchester City's Sergio Aguero battle for the ball

Ev sahibi takım İngiltere liginin son dönemlerde yükselişte olan en güçlü takımlarından Manchester City. İngiltere liginde şampiyonluğun büyük adaylarından gösterilen ekip güçlü kadrosu ile birçok kulvarda mücadele ediyor. Geçen sezon çıktıkları 38 maçtan 66 puan alarak 4. sırada yer aldılar. Şampiyonluk yarışından uzak kalsalar’da Şampiyonlar liginde Yarı finale kadar çıkma başarısı gösterdiler. 2016-2017 sezonunun başlamasıyla ilk 6 maçını’da kazanarak harika bir performans sergileyen ev sahibi ekip ligde son iki haftadır kazanamıyor ve hafta içi oynadıkları Barcelona maçından’da ağır bir yenilgi aldılar. Son haftalarda kaybedilen puanları telafi etmek isteyen ekip bu maçta favori durumda. Manchester City, geçtiğimiz sezon Mayıs ayında Southampton’a 4-2 kaybetmeden önce, rakibine karşı dört maçını da kazanmıştı.

Konuk ekip ligin köklü takımlarından Southampton. Güçlü rakiplerine zor anlar yaşatan ekip büyük maçlarda önemli performanslar sergileyerek dikkatleri üzerlerine çekiyorlar. Geçen sezon harikulade bir performanslar ligi 6. sırada tamamladılar. Zorlu İngiltere liginde çıktıkları 38 maçtan 63 puan aldılar. Uefa Avrupa ligine katılım hakkı elde eden ekip gurup maçlarından 4 puan toplayabildi. Hafta içi oynanılan maçtan yorgun dönen ekip iki üst seviye maçı kaldırabilecek mi merak konusu. 2016-2107 sezonunda 8 maçtan 3 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 8. sırada yer alıyorlar.

Bu maç için görüşüm ev sahibi takım son haftalardaki kötü performansını unuturmak isteyecektir ve evinde seyircisi önünde bu maçı kazanacaklardır. MS.1 oldukça banko.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Armağan Dunat

Gastronomi mezunuyum. Küçük yaştan itibaren amatör olarak futbol oynuyorum belirli bir süre alt yapılarda kaleci antrenörlüğü yaptım. Yurt dışı futbolunun yakın bir takipçisiyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir