Yenilikler
Anasayfa / 10 Haziran 2019 / Polonya İsrail İddaa Tahmini 10.06.2019

Polonya İsrail İddaa Tahmini 10.06.2019

EURO 2020 Elemeleri G Grubunda ilk 2 sırayı yakından ilgilendiren karşılaşmada lider Polonya evinde, grup ikincisi İsrail’i konuk edecek.

Polonya ve İsrail arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Polonya kazanır 1.49, beraberlik 4.45, İsrail kazanır ise 6.50 olarak açıklanmış.

Polonya’dan Galibiyet Serisi

Polonya, grubun net favorisi olarak gösteriliyordu ve beklenen de oldu diyebiliriz. Jerzy Brzeczek’in öğrencileri grupta oynadığı 3 karşılaşmada 9 puan toplayarak grupta liderliği ele geçirmiş durumda. Bugün sahalarında en yakın takipçisi olan İsrail’i konuk edecekler. Son maçta Makedonya deplasmanına konuk olan Polonya, oyuna ikinci yarıda giren Piatek’in tek golüyle kazanmayı başararak galibiyet serisini sürdürdü.

Zahavi Attı İsrail Kazandı

İsrail ise şuana kadar sürpriz sonuçlara imza atıyor. Grupta oynadıkları 3 karşılaşmada 7 puan toplamayı başaran İsrail, lider Polonya’nın 2 puan gerisinde yer alıyor. Yıllardı çoğu turnuvalardan mahrum kalan İsrail’in EURO 2020 Elemelerinde gösterdiği performans takdir edilesi. Son maçta deplasmanda Letonya’yı 3-0 ile geçen İsrail’de golcü Eran Zahavi attığı 3 golle galibiyetin baş mimarı olmuştu.

İddaa Tahmini

Polonya maçın favorisi. Grupta oynadıkları 3 maçı da kazanmayı başardılar. İsrail engelini de aşacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1 / 1.30

Bets10 Oranı: MS 1 / 1.49

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …