Yenilikler
Anasayfa / Almanya Bundesliga / Hertha Berlin – Bayern Münih İddaa Tahmini 1.10.17

Hertha Berlin – Bayern Münih İddaa Tahmini 1.10.17

Hertha Berlin - Bayern Münih İddaa Tahmini 1.10.17
Hertha Berlin – Bayern Münih İddaa Tahmini 1.10.17

Almanya Bundesliga‘da şampiyonluk yarışından uzak kalan Bayern Münih, bu hafta deplasmanda ligin orta sıralarından Hertha Berlin deplasmanına konuk olacak.

1 Ekim Pazar günü oynanacak müsabaka saat 16.30 da başlayacak. Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak müsabakayı Harm Osmers yönetecek. İddaa kodu 161 olan müsabakada iddaa oranlarında Hertha Berlin galibiyetine 7.00, beraberliğe 4.00, Bayern Münih galibiyetine ise 1.25 oran verildi. Bets10 oranlarında da Bayern Münih galibiyeti favori. Hertha Berlin galibiyeti 8.95, beraberlik 5.15, Bayern Münih galibiyeti ise 1.36 oran.

Hertha Berlin 3 Maçtır İçeride Yenilmedi

Almanya Bundesliga’da ligin orta sıralarında yer alan Hertha Berlin sezon başından itibaren istatiksel anlamda çok istikrarlı. Neden diyecek olursanız 6 maçtan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de mağlubiyet aldıklarını söyleyebilirim. İçeride oynadıkları 3 maçtır da yenilmeyen Hertha Berlin, son oynadığı müsabakada Avrupa Ligi karşılaşmasında Östersunds’a 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Son lig maçında ise deplasmanda Mainz’e yenildiler. İçeride yenilmiyor olsalar da performansları güven vermiyor.

Ancelotti Dönemi Sona Erdi

Almanya Bundesliga’da şampiyonluğun en kuvvetli adaylarından birisi olan Bayern Münih, bu sezon istediği sonuçları alamayınca hocası Carlo Ancelotti ile olan sözleşme feshedildi. Ancelotti kulüpten alacağı kalan 14 Milyon Euro’yu ise istemediğini ve bunu haketmediğini de belirterek ne kadar büyük bir hoca olduğunu bizlere göstermiş oldu. Bu maça hocasız çıkacak Bayern Münih. Son oynadıkları şampiyonlar ligi mücadelesinde PSG’ye deplasmanda 3-0 mağlup olan Bayern Münih, son lig maçında ise Wolfsburg ile 2-2 berabere kaldı. Zor bir deplasman karşılaşmasına çıkacaklar. 13 puanı bulunan Bayern Münih, 3. sırada yer alıyor.

İddaa Tahmini

Hocasız Bayern Münih’i yukarıda da söylediğim gibi zor bir deplasman maçı bekliyor. Özellikle bu son dönemde futbolu ile güven vermeyen Bayern Münih, bir başka sıkıntılı zamanlardan geçen Hertha Berlin ile karşılıklı gol bulacaklardır diye düşünüyorum. Herkese bol şanslar dilerim.

İddaa Oranı : KGVAR / 1.60

Bets10  Oranı : KGVAR / 1.97

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Murat Yıldız

Bursa doğumluyum. Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık öğretim İşletme Fakültesi mezunuyum. 9 yaşımdan 15 yaşıma kadar 6 sene basketbol oynadım. Liseden mezun olduktan sonra da yarım sezon da olsa futbol hakemliği yaptım.Kaleci ve hakem bir babanın oğlu olduğumdan evimizden futbol eksik olmamıştır. Ancak ben her zaman futbolu izlemeyi, basketbolu oynamayı tercih ettim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir