Yenilikler
Anasayfa / Antalyaspor / Malatyaspor Antalyaspor Maçı İddaa Tahmini 26.8.2017

Malatyaspor Antalyaspor Maçı İddaa Tahmini 26.8.2017

Malatyaspor Antalyaspor Maçı İddaa Tahmini 26.8.2017
Malatyaspor Antalyaspor Maçı İddaa Tahmini 26.8.2017

Samir Nasri transferi ile tüm Türkiye’de futbol camiasını ayağa kaldıran Antalyaspor, Ertuğrul Sağlam’ın ekibi Yeni Malatyaspor‘a konuk oluyor.

26 Ağustos Cumartesi akşamı saat 19.45 de başlayacak karşılaşmada Malatya İnönü Stadyumu’nda olacak. Bein Sports yine karşılaşmayı yayınlayacak olup iddaa kodu 124 olarak karşımıza çıkıyor. Yeni Malatyaspor galibiyetine iddaa programında 2.65, beraberliğe 3.10, Antalyaspor galibiyetine ise 2.00 oran verilmiş durumda. Bets10 oranlarında ise Yeni Malatyaspor galibiyeti 2.95, beraberlik 3.30, Antalyaspor galibiyeti ise 2.45 oran olarak görülüyor.

Yabancılar Formsuzsa Tehlike Büyük

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasına muhteşem bir başlangıç yaparak güçlü Osmanlıspor’u sahasında deviren Yeni Malatyaspor bu maçı seyircisiz kazanmıştı. Ancak 2. haftada beklenilen performansı sergileyemedi ve Sivasspor deplasmanından mağlubiyetle ayrıldı. Bu karşılaşmada Osmanlıspor maçında harika oynayan yabancı futbolcular Nacer Barazite ve Khalid Boutaib formsuz göründü. Hal böyle olunca da Yeni Malatyaspor‘da düşüş yaşandı. Ancak bu maç taraftar tribünde olacak. Malatya halkı Ertuğrul Sağlam‘a güveniyor.

Samir Nasri Çok Büyük Transfer

Spor Toto Süper Lig‘in flaş takımlarından Antalyaspor, Samuel Eto transferi ile adından çok söz ettirmişti. Bu sezon ise Samir Nasri gibi bir dünya yıldızını kadroya dahil ederek çok büyük bir transfere imza atmış oldu. İlk hafta Beşiktaş deplasmanından puansız ayrılan Antalyaspor, geçen hafta mutlak 3 puan almasını beklediğim karşılaşmada dakika 85 de gole engel olamadı ve maç 2-2 bitti. Ancak ben o maçta Maicon ve Eto‘nun performansını çok beğendim.

İddaa Tahmini

İki takım için de zor bir müsabaka olacak elbette. Yeni transfer Samir Nasri’nin bu müsabakada oynamasını beklemiyorum. Yeni Malatyaspor taraftarı önünde mutlaka kazanmak isteyecektir ancak Antalyaspor yabana atılması gereken bir takım kesinlikle değil. Ben iki ekibin de gol bulacağını düşünüyorum. Bu maçta KGVAR en mantıklı seçenek olacaktır. Herkese bol şanslar.

İddaa Oranı : KGVAR / 1.35

Bets10 Oranı : KGVAR / 1.62

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Murat Yıldız

Bursa doğumluyum. Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık öğretim İşletme Fakültesi mezunuyum. 9 yaşımdan 15 yaşıma kadar 6 sene basketbol oynadım. Liseden mezun olduktan sonra da yarım sezon da olsa futbol hakemliği yaptım.Kaleci ve hakem bir babanın oğlu olduğumdan evimizden futbol eksik olmamıştır. Ancak ben her zaman futbolu izlemeyi, basketbolu oynamayı tercih ettim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir