Yenilikler
Anasayfa / Bray Wanderers / St Patrick’s Wanderers Maçı İddaa Tahmini 21.7.2017

St Patrick’s Wanderers Maçı İddaa Tahmini 21.7.2017

St Patrick's Wanderers Maçı İddaa Tahmini 21.7.2017
St Patrick’s Wanderers Maçı İddaa Tahmini 21.7.2017

İrlanda Premier Lig‘de 3. lük yarışı kıyasıya devam ediyor. En büyük adaylardan birisi olan Bray Wanderers, alt sıralardaki St Patrick’s Athletic deplasmanında.

İddaa kodu 129 olan müsabaka 21 Temmuz Cuma akşamı saat 21.45 de başlayacak. İddaa oranlarına baktığımızda St Patrick’s Athletic galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.20, Bray Wanderers galibiyetine ise 2.60 oran verilmiş programda. Bets10 oranlarında ise St Patrick’s Athletic galibiyetine 2.29, beraberliğe 3.40, Bray Wanderers galibiyetine ise 2.80 oran verilmiş durumda.

Tek Yenilgi Cork City

İrlanda Premier Lig‘de son sıralardan kurtulmak için büyük mücadele veren takımlardan birisi de St Patrick’s Athletic. Son dönemde oynadığı ve iyi mücadele ettiğini biliyoruz. Bu dönemde yenildikleri tek takım ise ligin yenilmez armadası Cork City oldu. 20 puanla 10. sırada yer alan St Patrick’s Athletic içeride oynadığı maçlarda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 da yenilgi aldı. Ayrıca bu maçlarda 11 gol atarken, 18 de gol yedi. Son oynadıkları karşılaşmada kendi sahalarında Derry City’i mağlup etmeleri büyük bir başarı sayılabilir.

2 Maçtır Yeniliyorlar

İrlanda Premier Lig‘de 33 puanla 3. sırada yer alan Bray Wanderers son dönemde 3. lüğünü ve üst sıraları riske edecek maçlar oynuyor. Son 2 maçta Cork City ve Dundalk’dan üstelik kendi evinde aldığı mağlubiyetler takımda moralleri biraz da olsa bozdu. Deplasmanda oynadıkları maçlarda berabere kalmayı pek sevmeyen Bray Wanderers, 11 karşılaşmadan 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 de mağlubiyet çıkardı. Ayrıca deplasman maçlarında 11 maçta 21 gol atarken, 20 gol yediler. Son oynadıkları 2 deplasman maçı da 2.5 ÜST bitti.

İddaa Tahmini

Bray Wanderers’ın toparlanacağını düşünüyorum. St Patrick’s Athletic de bu aralar performansı ile güven verdiği için ben iki takımın da birbirine gol atacağını düşünüyorum. Taraf bahsi açısından zor olan bu müsabakadan KGVAR sonucunun çıkacağını ön görüyorum. Herkese bol şanslar, iyi bir hafta sonu dilerim.

İddaa Oranı : KGVAR / 1.30

Bets10 Oranı : KGVAR / 1.50

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Murat Yıldız

Bursa doğumluyum. Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık öğretim İşletme Fakültesi mezunuyum. 9 yaşımdan 15 yaşıma kadar 6 sene basketbol oynadım. Liseden mezun olduktan sonra da yarım sezon da olsa futbol hakemliği yaptım.Kaleci ve hakem bir babanın oğlu olduğumdan evimizden futbol eksik olmamıştır. Ancak ben her zaman futbolu izlemeyi, basketbolu oynamayı tercih ettim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir