
Coritiba – Corintihans: 2.5 ALT / 1.40 (iddaa) – 1.54 (bets10)
Brezilya Serie A‘ya çok iyi başlayan iki ekip, Coritiba ve Corintihans, bu hafta karşı karşıya geliyor. Coritiba’nın bu yükselişinin yapay olduğunu düşünüyorum. Bütün bir ligi bu seviyelerde götürmeleri neredeyse imkansız. Brezilya Ligi fiziksel olarak çok yorucu ve uzun bir lig. Zaten kadro olarak da bunu yapabilecek durumda değiller. Onlar son yıllarda bu lige genelde bu şekilde başlıyor. İç sahada oynadıkları son maçta golsüz berabere kaldılar. Şimdi yeniden taraftarlarının önüne gelecek olan Coritiba, bu defa ligin en formda ekibiyle mücadele edecek. Corintihans iç sahada hiç kimseye geçit vermiyor. Deplasmanlardan gelen her puan ise onlar için ekstra niteliğinde. Her iki takımın da ortak özelliği bu sezon zor gol yemeleri. Zirvenin gölgesinde yer alan bu iki ekibin mücadelesi yine az gollü geçer diyorum. Tahminim 2.5 ALT şeklinde.
Kamerun – Şili: MS 2 / 1.45 (iddaa) – 1.53 (bets10)
Rusya’da yapılacak Dünya Kupası’nın küçük bir provasını Konfederasyon Kupası ile beraber izleme şansımız olacak. Turnuvaya davet edilen Kamerun ve Şili ilk maçlarına çıkacak. İki takım arasındaki güç farkı oranlara da direk yansımış durumda. Şili son dönemin milli takım bazından en sıkı takımlarından biri durumunda. Buraya da oldukça iddialı bir kadro ile geldiler. Kamerun takımında ise Aboubakar’ı canlı izleme şansımız olacak. Son hazırlık maçında neredeyse hiç hazır görünmediler. Gerçi o maçta ideal kadroları yoktu ama yine de Kolombiya’dan 4 gol yemeleri düşündürücü oldu. Arjantin, Şili ve Avustralya gibi ekiplerin olduğu bu grupta Kamerun’un işi gerçekten zor görünüyor. Güney Amerika temsilcisi son hazırlık maçında Romanya’ya yenildi fakat erken dakikalarda gelen kırmızı kart bunda etkili oldu diye düşünüyorum. Şili ilk maçta sürprize izin vermeyecektir.
Portekiz – Meksika: KGVAR / 1.50 (iddaa) – 1.88 (bets10)
Konfederasyon Kupası’na katılan ülkelerden bir tanesi de Euro 2016’nın şampiyonu Portekiz. Dolayısıyla bu turnuvanın da en önemli şampiyonluk adayı olmaları doğal. Hatta sadece Konfederasyon değil 2018’deki Dünya Kupası için de çok önemli bir şampiyonluk adayı. Ronaldo gibi özel bir yıldıza sahip olan Portekiz milli takımı ilk maçında Meksika ile oynayacak. Ronaldo takımıyla Şampiyonlar Ligi’ni ve İspanya Ligi’ni kazandı. Bu sene onun için adeta rüya gibiydi. Öte yandan Beşiktaşlılar için sevindirici bir haber; Quaresma milli takım kadrosuna çağrılmış durumda. Bu anlamda Trt ekranlarındaki turnuvadan iki önemli yıldızını takip edebilecekler. Meksika milli takımı İrlanda ve Honduras’ı devirip Abd ile berabere kaldı. Chicharito ve Vela yine takımın önemli iki yıldızı olacaktır. Bu maç özelinde karşılıklı gollerin olacağını düşünüyorum.
TOPLAM ORAN: 3.04 (iddaa) – 4.42 (Bets10)
İddaa Tahminleri ve Yorumları En iyi İddaa Tahmin Sitesi – Futbol TR