Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Kaan Yılmaz’dan Günün İddaa Kuponu (11 Haziran 2017)

Kaan Yılmaz’dan Günün İddaa Kuponu (11 Haziran 2017)

Günün İddaa Kuponu
Günün İddaa Kuponu

Kosova – Türkiye: İY 2 / 1.30 (iddaa) – 1.54 (bets10)

Türkiye milli takımında sular durulmuyor. Yine Arda Turan ve yine büyük bir kriz. Böyle krizlerden sonra genelde milli takım iyi reaksiyon gösterir. Zaten rakip Kosova da Türkiye’ye hiç sürpriz yapabilecek düzeyde bir takım değil. Milli takım olarak bu tip eleme sahnelerinde henüz çok yeniler. Etkilendikleri bir ekol var elbette ama yine de güçleri çok sınırlı. İki ülke arasında tarihsel yakınlaşmalar var ve maç yumuşak bir atmosferde geçecektir. Türkiye’nin önünde daha sonrasında çok zorlu maçlar olacak. Kosova karşısında hata yapma lüksleri asla yok. Ben çok rahat bir galibiyet bekliyorum. Türkiye, Kosova’ya karşı aradığı golü ilk yarıdan bulacaktır.

Makedonya – İspanya: KGYOK / 1.25 (iddaa) – 1.40 (bets10)

Makedonya’nın G grubunda hemen hemen hiçbir şansı kalmadı. Bu şekilde bir büyük turnuvaya dahil olmaları çok zor olur. Bariz bir yıldız oyuncuları ya da onları taşıyabilecek bir liderleri yok. Son hazırlık maçında Türkiye ile golsüz berabere kaldılar. İspanya’ya karşı gol bulma olasılıklarını çok düşük görüyorum. Çok erken dakikalardan maç farka gitmezse İspanya savunması asla düşmez. Düşük oranına rağmen KGYOK tercihini makul buluyorum. Grupta şu ana dek sadece 2 gol yiyen İspanya, bu maçı da gol yemeden kapatacaktır. Çünkü en ufak bir hata İtalya’ya geçilmelerine yol açabilir.

Olympiakos – Panathinaikos: MS 1 / (-5,5) / 1.70 (iddaa) – 1.89 (bets10)

Yunanistan Basketbol Ligi’nde finallerin de finaline gelmiş bulunmaktayız. Bu maçla beraber Yunanistan şampiyonu kim olacak, hep birlikte göreceğiz. Bu play off aşamasında ev sahibi olan takımlar her zaman çok büyük bir avantajla başlıyor. Takımların birbirlerini deplasmanda devirmeleri çok zor oluyor. Bu iki takım da birbirini uzun zamandır deplasmanda deviremiyor. Bu sezon lig, Eurolig ve play off aşamalarında birbirlerine çok defa rakip oldular. Olympiakos’un şampiyonluğu daha fazla hak ettiğini düşünüyorum. Panathinaikos’ta yönetimsel anlamda bir kaos var. Bu durum Eurolig’den elenince ortaya çıkmıştı. Oyuncuların kafalarının rahat olmadığı ortada. Bazı önemli oyuncular sezon sonunda zaten takımdan ayrılacak. İç sahada Olympiakos, şampiyonluk maçını vermeyecektir.

TOPLAM ORAN: 2.76 (iddaa) – 3.96 (Bets10)

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Kaan Yılmaz

Küçük yaşlardan itibaren çeşitli yaş gruplarında futbol oynadım. Geçirdiğim bir sakatlıktan ötürü futboldan pratik düzeyde uzunca bir süre uzak kaldım. Fakat izleyici olarak futboldan koptuğum söylenemez. Öte yandan basketbolu da son derece keyifli buluyorum.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir