Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Roma Lazio Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 30 Nisan 2017

Roma Lazio Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 30 Nisan 2017

İtalya‘da Pazar günü müthiş bir derbi mücadelesi ile başlıyor, Roma ve Lazio kozlarını paylaşıyor. 13.30‘da başlayacak olan bu harika maçı beIN Sports ekranlarından canlı olarak izleyebileceğiz. İddaa programında 132 kod ile yerini alan maçta Roma galibiyeti 1.65, beraberlik 3.40, Lazio galibiyeti 3.30 oranlarına sahip. Toplam gol oyununda Alt için 2.30, Üst için ise 1.30 rakamları verilmiş.

Juventus’un artık Şampiyonluğunu garantilemek üzere olmasıyla Roma, ikincilik için mücadelesini sürdürüyor.Geçtiğimiz hafta sonu oldukça sükseli bir galibiyet aldılar. Her ne kadar rakip kolay olsa bile, Pescara’yı 4-1 gibi net bir skor ile deplasmanda yenmeyi başardılar. Lider Juventus’un en yakın takipçisi kendileri ve puan farkı 9. Henüz matematiksel olarak olmasa dahi, Juventus bu saatten sonra liderliği kimseye bırakmaz. O yüzden Roma’nın çabaları beyhude kalabilir.. Roma’nın evinde aldığı tek mağlubiyet Napoli karşısında idi. Aynı zamanda evlerinde bir de beraberlikleri var, kalan 14 maçı kazandılar. Toplam 16 maçta atılan gol sayısı 43 iken, kalelerinde yalnızca 12 gol görmüş durumdalar. Zaten bu yıl pek forma şansı bulamayan Alessandro Florenzi bu maçta kesin olarak oynamayacak. Tarihlerinin en önemli oyuncusu olan Francesco Totti’nin durumu maç saatine yakın netlik kazanacak.

Lazio ligde oldukça formda ilerliyordu ancak son 3 maçlarından 1 galibiyet, 1 mağlubiyet alırlarken, 1 maçtan beraberlik ile ayrıldılar. 3.lük için Napoli’den bir hata yapmalarını bekleyip Şampiyonlar ligi hayali kuruyorlar, hem de alt sıradan gelen Milan ve Inter’e Avrupa Ligi biletini kaptırmak istemiyorlar. Toplam 33 maçta 19 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyetleri var. Bu maçlarda rakip kaleleri 60 kez havalandırırken, 38 kez topu kendi ağlarında görmüşler. Dış sahada 6 maçtır kaybetmeyip, iki beraberlik, dört de galibiyet almış durumdalar. Kaleci Federico Marchetti bu maçta forma giyemeyecek iken, orta sahadan Alessandro Murgia ve defanstan Stefan Radu oynayıp oynamamaları maç saatinde belli olacak iki önemli isim.

Bu güzel maçta bol gol izlememiz çok yüksek ihtimal. İki takımın da artık durumlarında bir tehlike bulunmuyor, biri Şampiyonlar ligini diğeri de Avrupa Ligini garantilemiş gibi. Bu durumun da verdiği rahatlamayla 3 golü rahatlıkla bulacaklardır.

İddaa Oranı: 2.5ÜST / 1.30

Bets10 Oranı: 2.5ÜST / 1.49

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Can Şentürk

Merhabalar. 1989 yılında Bursa'da dünyaya geldim. İlköğretim ve lise eğitimimi Bursa'da tamamladıktan sonra üniversite eğitimimi de Antalya Akdeniz Üniversitesinde tamamladım. Spora olan ilgim çocukluğumdan beri devam etmekte. Ortaokul zamanlarımda basketbol oynamaktaydım. Bursa il birinciliğine sahip takımımızın,30 dakika süre alan afacan 1 numarasıydım. Futbolda ise babamın da üstün ilgisinden dolayı yaklaşık 7 yaşımdan beri çeşit çeşit dijital platform üyelikleriyle sıkı bir izleyiciyim. Neredeyse Avrupa'nın üst düzey bütün liglerini keyifle takip ediyorum. Hep beraber güzel paylaşımlarda bulunmayı diler, saygılarımı sunarım.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir