Yenilikler
Anasayfa / Chelsea / Chelsea Crystal Palace Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 1 Nisan 2017

Chelsea Crystal Palace Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 1 Nisan 2017

İngiltere Premier Ligde 30. hafta mücadeleleri oynanıyor. 1 Nisan cumartesi günü oynanılacak mücadelede Chelsea evinde Crystal Palace takımını ağırlayacak. Türkiye saati ile 17:00’da başlayacak karşılaşma Stamford Bridge stadyumunda oynanılacak ve maçın hakemi Craig Pawson. Mücadelede iddaa ev sahibi takıma 1.15 beraberliğe 4.75 konuk ekibe ise 9.00 oran belirlemiş durumda. Yurt dışı bahis sitelerinde ise Chelsea galibiyeti 1.25 beraberlik 5.85 Crystal Palace galibiyeti ise 13.50 oran belirlemiş.

Muhtemel 11’ler:

Chelsea: Thibaut Courtois, David Luiz, Marcos Alonso, Gary Cahill, Cesar Azpilicueta, Nemanja Matic, N’Golo Kante, Willian, Pedro, Diego Costa, Victor Moses.

Crystal Palace: Wayne Hennessey, James Tomkins, Mamadou Sakho, Joel Ward, Yohan Cabaye, Luka Milivojevic, Jason Puncheon, Wilfried Zaha, Andros Townsend, Jeffrey Schlupp, Christian Benteke.

Ev sahibi takım Chelsea. Uzun bir süre İngiltere Premier Ligi domine eden ekip son dönemlerde bu başarıdan uzak kaldı. Güçlü bir kadro yapısına sahip olmalarına rağmen bir türlü başarıl elde edemeyen ekip yeni sezona başlarken önemli adımlar attı ve takımın başına Antonio Conte ismi getirildi. Başarılı teknik adam kulüpte harika bir hava yakaladı. Ligde 28 karşılaşmadan sadece 3 mağlubiyet alan ekip sahadan 69 puan topladı ve lider koltuğunda oturuyor. En yakın rakibine 10 puan fark açan ve şampiyonluğa oldukça yakın olan Chelsea iç sahada kolay kolay mağlubiyet almıyor. Ev sahibi takımın iç sahadan farklı bir galibiyet alacağını düşünüyorum.

Konuk ekip Crystal Palace. Geçen sezon ligi alt sıralarda tamamlayan ve kümede kalma savaşı veren ekip zorda olsa lige tutundu. Yeni sezonda da aynı performansına devam eden ekip ligde 16. sırada yer alıyor ve küme düşme potasına oldukça yakın. Deplasmanda ligin en güçlü takımı ile karşılaşacaklar ve sahadan puan alabileceklerini düşünmüyorum.

İddaa Oranı: H1 / 1.65

Bets10 Oranı: H1 / 1.82

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Armağan Dunat

Gastronomi mezunuyum. Küçük yaştan itibaren amatör olarak futbol oynuyorum belirli bir süre alt yapılarda kaleci antrenörlüğü yaptım. Yurt dışı futbolunun yakın bir takipçisiyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund PSG İddaa Tahmini 01.05.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund evinde, PSG ile karşı karşıya gelecek. …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 30.04.2024

30 Nisan 2024 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir