Yenilikler
Anasayfa / Barnsley / Barnsley Brighon Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 18 Şubat 2017

Barnsley Brighon Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 18 Şubat 2017

İngiltere Championship’te Barnsley evinde şampiyonluk yarışı veren Brighton Hove Albion’u konuk edecek. Hafta içi Aston Villa deplasmanında rahat bir galibiyet elde eden Barnsley play-off umutlarını da sürdürdü. İddaa risk yönetimi ev sahibi Barnsley galibiyetine 3.00, beraberlik tercihine 3.20, konuk ekip Brighon galibiyetine ise 1.80 oran açmış durumda. Mücadelede 2.5 gol altı oranı 1.65 iken, 2.5 gol üstü oranı ise 1.70 olarak belirlenmiş. Öte yandan maçta karşılıklı gol var oranı 1.60, karşılıklı gol yok oranı ise 1.75 olarak gözümüze çarpıyor. Oakwell Stadı’nda oynanacak mücadeleyi David Coote yönetecek. İki takım arasında oynanacak karşılaşma saat (Türkiye saati ile) 18.00’de start alacak. Konuk ekip Brighton rakibine oranla bir adım daha önde olan taraf olarak gösteriliyor.

Barnsley hafta içi Aston Villa deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile dönmeyi başardı. Bu galibiyetle puanını 49’a yükselten Barnsley play-off umutlarını da sürdürdü. Bugün Championship’in güçlü ekiplerinden biri olan Brighton’u konuk edecekler. Önümüzdeki haftalarda da Barnsley’i yoğun bir fikstür bekleyecek. Brighton maçının ardından Huddersfield ile içerde ardından Derby deplasmanına gidecekler. Özellikle Barnsley adına bugün oynanacak karşılaşma çok önemli. Preston ve Derby’nin ligin alt sıralarında bulunan takımlarıyla oynayacağını düşündüğümüz de Barnsley’in bu maçtan mutlaka puan alması gerekiyor.

Brighton elindeki fırsatları teker teker harcamaya devam ediyor. Hafta içi sahasında Ipswich ile 1-1 berabere kaldılar. Üstelik Newcastle United Norwich karşısında puan kaybı yaşamışken. Burton galibiyetiyle tekrardan çıkış yakalaması beklenen Brighton Ipswich karşısında bekleneni veremedi. İspanyol golcü Tomer Hemed yine gol bulsa da galibiyet için yeterli olmadı. Brighton 10 gün sonra lider Newcastle United’ı konuk edecek. Bu sebeple puan farkının fazla açılmaması gerek.

Brighton’un dış sahada galibiyet almakta zorlandığına 3 haftadır tanıklık ediyoruz ancak şampiyonluk şansını devam ettirebilmeleri için kazanmak zorundalar.

Brighton 1.80 (iddaa)

Brighton 2.10 (bets10)

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Sarp Öğreten

Türkiye'de çeşitli sitelerde iddaa yorumculuğu yapmaktayım. Futbol ile çocukluğumdan beri iç içeyim. 5 yıl kadar lisanslı futbol oynadım. Aynı zaman da sıkı bir Football Manager hayranıyım. Radyo Televizyon Programcılığı bölümü mezunuyum. Takip ettiğim ligler başta Türkiye ve İngiltere ligleri. Aynı zamanda Avrupa'da bir çok ligi takip etmekteyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir