Yenilikler
Anasayfa / Anadolu Efes / Kızılyıldız Anadolu Efes Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 3 Şubat 2017

Kızılyıldız Anadolu Efes Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 3 Şubat 2017

Eurolig geçen hafta çok yoğun bir programa sahipti. Bu hafta standart bir takvim söz konusu. 3 Şubat Cuma günü temsilcimiz Anadolu Efes, Eurolig’in en zorlu deplasmanına çıkıyor. Rakipleri Sırbistan şampiyonu Kızılyıldız. Maçın İddaa oranları ve handikapları şu şekilde verilmiş. Maçta handikap Anadolu Efes’e verilmiş. Efes İddaa özelinde maça 4,5 handikap avantajı ile başlıyor. Maçın alt üst baremi 155,5 sayı. Normal oranlarda Kızılyıldız’ın 1.40, Efes’in 2.45 lik bir oranı var.

Anadolu Efes takımının kesinlikle Eurolig’de bir sonraki turda olması gerekiyor. Basketbolumuzun en köklü takımı olan Anadolu Efes, bu sene yüksek bir tempoyla basketbol oynuyor. Oynadıkları son maçta Cska Moskova takımına 3 sayı ile kaybetti. Genel olarak tutuk başlasalar da son çeyrekte geri döndüler. Ortaya koydukları gayret farkı eritti ama maçı kazanmaları için yeterli olmadı. Anadolu Efes’in basketbolu o maçta bana güven verdi. Zaten beğendiğim ve potansiyeline çok inandığım bir takım. Şu anda 9 galibiyet ve 11 yenilgi ile Eurolig’te ilk 8 içine giremeyen takımların lideri durumundalar. Takip ettikleri takım ise bir başka temsilcimiz Darüşşafaka. Bence Daçka’nın bu hafta kaybetmesi alttaki her takıma rahat bir nefes aldırdı. Anadolu Efes bu fırsatı Cska maçında tepti ama Kızılyıldız kazanma olasılıklarının daha yüksek olacağı bir maç.

Anadolu Efes her şekilde Kızılyıldız’dan daha güçlü bir takım. Fakat Kızılyıldız’ın koçu, Kızılyıldız’ın takım ruhu ve güçü, birlik duyguları o kadar yüksek ki o güç farkı sorun teşkil etmemeye başlıyor. Kızılyıldız çok ekstra maçlar kazandı, artık bir yerde kaybetmelerini bekliyorum. Cska Moskova, Fenerbahçe, Real bile Eurolig’te bu kadar uzun seriler yapamıyor, bir yerde kayıp yaşıyor. Handikap avantajı ile Anadolu Efes’in yanında olmak istiyorum.

Tahmin: Anadolu Efes (H +4,5) 1.70  

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Kaan Yılmaz

Küçük yaşlardan itibaren çeşitli yaş gruplarında futbol oynadım. Geçirdiğim bir sakatlıktan ötürü futboldan pratik düzeyde uzunca bir süre uzak kaldım. Fakat izleyici olarak futboldan koptuğum söylenemez. Öte yandan basketbolu da son derece keyifli buluyorum.

Mutlaka bakın

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu (2) 19.05.2024

19 Mayıs 2024 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 19.05.2024

Hollanda Lig’i maçlarından oluşan 3 maçlık kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir