Yenilikler

Valencia Espanyol İspanya La Liga Maçı Yorumu İddaa Tahmini – 15 Ocak

beIN SPORTS 3 ekranlarından gelecek maçta 15 Ocak öğlen saat 14:00’te Valencia,  Espanyol’u kendi sahasında ağırlıyor. Maçı analiz etmeden önce hemen İddaa oranlarına bir göz atalım. Valencia’nın galibiyeti için açılan oran 1.60 iken berbaerlik 3.30, deplasman ekibinin galibiyeti içinse 3.60 lık bir oran belirlenmiş.

Valencia yakın bir zaman öncesinde yabancı sermayederler tarafından satın alındı. Takımın Filipinli sahibi şu ana kadar 7 ayrı hocayla çalıştı. Takımın kadro maliyeti tam 200 Milyon Euro. Sonuç ise tam bir hüsran.  Sezon başında Nani’yi transfer etmeleri taraftarlarda büyük bir heyecan yaratmıştı, fakat Nani gerçekten çok kötü bir sezon geçiriyor. Sadece o değil, Valencia’da iyi futbol oynayan bir isim saymak çok zor. İtalyan teknik adam Prandelli bile takıma birkaç hafta dayanabildi ve idari sorunlara işaret ederek takımdan ayrıldı. Valencia’da belli ki bu sene büyük yönetimsel krizler var. Aimar, Canizares, Ayala, Alves, Alba, Silva, İsco, Mata, Mustafi gibi efsane oyuncuları bünyesinde barındıran Valencia, şimdi böyle futbolcuları mumla arıyor. Sezon başı sürpriz bir şampiyonluk bile konuşulurken, şimdi takımın küme düşecek düzeyde olması, düşündürücüdür. 17. Sıradaki Valencia, sadece averaj farkı sayesinde lige tutunuyor. En ufak puan kaybında küme düşme hattının içine girecekler. Kupada bile Betis’e hem içeride hem dışarıda kaybettiler. Takımın özgüveni adeta yerlerde sürünüyor.

Rakipleri Espanyol, sezon başında kötü durumda olsalar da üst üste topladığı puanlarla 11. basamağa kadar yükseldiler. Espanyol Valencia’yı bu sahada 10 senedir yenemiyor.  Fakat ligde Barcelona yenilgisi bir kenarı, uzun zamandır onları yenen takım çıkmadı. Valencia için 3 puan hayati bir değere sahip, ne yapıp edip bu maçı kazanacaklardır. Tahminim 1.

Bahis Tahminleri:

Valencia Espanyol: MS 1, Oran: 1.91 Site: Bets10

Hakkında Kaan Yılmaz

Küçük yaşlardan itibaren çeşitli yaş gruplarında futbol oynadım. Geçirdiğim bir sakatlıktan ötürü futboldan pratik düzeyde uzunca bir süre uzak kaldım. Fakat izleyici olarak futboldan koptuğum söylenemez. Öte yandan basketbolu da son derece keyifli buluyorum.

Mutlaka bakın

2026 Dünya Kupası Curaçao İncelemesi – Curaçao, E Grubunun Zayıf Halkası

Curuçao adına tam anlamıyla peri masalı yaşanıyor. Ülke tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nda mücadel edecek …

2026 Dünya Kupası Türkiye İncelemesi – Bizim Çocuklar Zafer Peşinde!

Tam 24 yıl aradan sonra Türkiye, Dünya Kupası macerasına ortak olacak. Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye’den …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir