Türkiye’de transfer döneminin bitmesine çok az bir süre kaldı. Son olarak Milan’dan Rafael Leao’yu renklerine bağlayan Galatasaray, forvet takviyesinde de artık son aşamaya geldi. Porto’da forma giyen Milli futbolcu Deniz Gül ile her konuda anlaşma sağlayan Sarı Kırmızılılar, savunma takviyelerini de bir an önce yapmak istiyor. Sağ bek için en güçlü adayın Göztepe’den Arda Okan Kurtulan olduğunu belirtelim. Öte yandan stoper bölgesi içinde Al Hilal forması giyen Yusuf Akçiçek, Cimbom’un ciddi şekilde ilgilendiği bir isim.
Cimbom’a Türk Yıldızlar Yağacak…
Deniz Gül İstanbul’a Geliyor
Victor Osimhen’in arkasında yedek olarak bekleyecek ve sorun çıkartmayak bir transfer yapmak isteyen Sarı Kırmızılı yönetim, Porto’da forma giyen genç golcü Deniz Gül ile her konuda anlaşma sağladı. Yaklaşık 1 aydır listede yer alan Deniz Gül için artık Galatasaraylı diyebiliriz.
Deniz Gül ile 5 yıllık anlaşma sağlayan Galatasaray’ın Porto’ya bonservis bedeli olarak 15 Milyon Euro ödemesi bekleniyor. Bildiğimiz gibi Türkiye Süper Lig’inde yabancı kuralı var ve ligimizdeki birçok takım, transferin son günlerinde kadrosunu güçlendirmek adına Türk oyunculara yöneliyor. Aynı zamanda Deniz Gül, hem yaşının genç olması hem de yüksek potansiyeli sebebiyle Sarı Kırmızılıların golcü adayları arasında ilk sırada yer alıyordu.
1 Eylül Salı günü öğle saatlerinde özel uçak ile İstanbul’a gelecek olan Deniz Gül ile 5 yıllık sözleşme imzalanacak. Sarı Kırmızılıların bu hafta Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmada da Deniz Gül’ün kadroda yer alması bekleniyor.
Stoper İçin En Güçlü Aday Yusuf Akçiçek
Sadına bence transfer dönemimin başında yapılması gereken en elzem bölge savunma hattıydı. Abdülkerim Durmaz ve Davinson Sanchez’i yedekleyebilecek çok fazla alternatifi yok Sarı Kırmızılıların. Bu sebeple Lesley Ugochukwu yerine öncesinde bir stoper takviyesi, çok daha iyi olabilirdi.
Kaan Ayhan o bölgenin oyuncusu ancak yaşanan sakatlıklar ve çok fazla güven vermemesi de hep bir soru işareti. Suudi Arabistan’ın Al Hilal takımında forma giyen 20 yaşındaki Milli futbolcu Yusuf Akçiçek, bence tam anlamıyla Galatasaray’ın aradığı bir stoper. Fizik gücü, hava toplarındaki yeteneği ve özellikle de savunmadan top çıkartma özelliği ile Galatasaray’a çok fazla fayda sağlayacaktır.
Sarı Kırmızılı ekip ile her konuda anlaşma sağlayan Yusuf Akçiçek, uzun bir süredir Türkiye’ye dönmek istiyor ve 20 yaşındaki genç stoper ile ciddi şekilde ilginen takım Galatasaray. Tek pürüz ise Al Hilal’ın Yusuf Akçiçek’in ayrılığından önce bir stoper takviyesi yapabilmesi. Eğer Al Hilal, Yusuf’un yerine bir transfer yaparsa, Yusuf Akçiçek’in Galatasaray’a transferine izin verecek. Sarı Kırmızılıların Yusuf Akçiçek için kiralık + zorunlu satın alma opsiyonlu bir teklif yaptığı ve Al Hilal’in bu teklife sıcak baktığı belirtiliyor.
Arda Okan Kurtulan İçin Son Teklif Yapıldı!
Son 2 sezondur Göztepe forması ile gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Okan Kurtulan için Cimbom’un ısrarı devam ediyor. Sarı Kırmızılılar, o bölgeye U23’e uygun bir hamle yapmak istiyor ve en büyük aday da Arda Okan Kurtulan.
Geçtiğimiz hafta Galatasaray’a karşı Rams Park’ta da forma giyen Arda Okan Kurtulan, bindirmeleri ve çabukluk özelliği ile yine beklentilerin üzerinde bir performans göstermişti. Göztepe’nin Arda Okan Kurtulan için transfer beklentisi 8 Milyon Euro. Ancak Sarı Kırmızılıların bu rakamlara çıkmak istemediğini biliyorum. Bazı yöneticilerden aldığım bilgilere göre Galatasaray’ın son teklifi 6 Milyon Euro. Bu rakamdan daha fazlasının verilmeyeceğini öğrendim.
Arda Okan Kurtulan’da Galatasaray’da forma giymeye ve Şampiyonlar Ligi’nde oynamaya çok sıcak bakıyor. Muhtemelen bugün ya da yarın bu transferin olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum. Göztepe içinde Arda Okan Kurtulan’ın satışından önemli bir gelir elde edeceği gerçeği var.
Cimbom’a Fransız Orta Saha…
Transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Galatasaray için yeni bir isim ortaya atıldı. Mario Lemina’nın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Sarı Kırmızılılar bu mevki için bir takviye yapmayı planlıyor.
U23’e uygun isimlere yönelen Sarı Kırmızılılar, aradığı orta sahayı Fransa’da buldu. Ligue 1 ekiplerinden Auxerre’de forma giyen 22 yaşındaki Kevin Danois, Galatasaray’ın ilgilendiği isimlerin arasında. Bu sezon Auxerre ile Fransa Ligue 1’de 2 maça çıkan Kevin Danois, bu 2 karşılaşmaya da ilk 11’de başladı.
Hem merkez orta saha hem de 10 numara pozisyonunda da görev yapabilen Fransız oyuncu için Auxerre’in beklentisi 30 Milyon Euro. Sarı Kırmızılılar için bu bonservis bedeli bir hayli yüksek. Sarı Kırmızılı yönetimin Auxerre’u Danois için 15 Milyon Euro teklif ettiği belirtiliyor ancak Auxerre tarafından bu tekif kabul görmemiş durumda. Sarı Kırmızılıların kalan kısa sürede bir teklif daha yapması bekleniyor…
Başakşehir – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?
Trendyol Süper Lig 4. haftasında Başakşehir ile Galatasaray’ın karşı karşıya geleceği mücadele Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.
Başakşehir – Galatasaray Maçı Ne Zaman ve Nerede Oynanacak?
Başakşehir ile Galatasaray’ın karşı karşıya geleceği mücadele 4 Eylül Cuma günü saat 20.00’de Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.
İddaa Tahminleri ve Yorumları En iyi İddaa Tahmin Sitesi – Futbol TR




