Yenilikler

Sheffield Wednesday Brentford Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 21 Şubat 2017

İngiltere Championship’de kıyasıya mücadele devam ediyor. Sheffield Wednesday ile Brentford arasında oynanacak olan karşılaşmada 21 Şubat Salı akşamı saat 22.45 de oynanacak. Sheffield Wednesday’in ev sahipliğinde yaklaşık 40.000 kişilik Hillsborough Stadyumu’nda oynanacak müsabakada bahis oranlarına hep birlikte bakalım. Bets10 da Sheffield Wednesday galibiyetine 1.88, beraberliğe 3.55, Brentford galibiyetine ise 3.90 oran verilmiş durumda.

Ev sahibi Sheffield Wednesday’de bizlerinde yakından tanıdığı bir isim takımın başında bulunuyor. Beşiktaş’ın eski hocası Portekizli Carlos Carvahal tüm emeğini Sheffield Wednesday için harcıyor. Takımın başarısı da fena değil. Şu anda Premier Lig’e yükselmek için Play offlara katılmayı hak ediyorlar. 58 puanla 6. sırada yer alıyorlar. İçeride oynadıkları karşılaşmalara baktığımızda 15 maçta 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldıklarını görüyoruz. Son oynadıkları karşılaşmada ise deplasmanda Nottingham Forest’i 2-1 ile geçtiler. Ligde 4 maçtır kazanıyorlar.

Brentford ise performans bakımında çok düşüşte. Deplasmanda oynadığı son 3 maçı da kaybeden Brentford toplamda ise 3 maçtır 3 puana hasret. Ayrıca yine dışarıda oynadıkları maçların tamamına göz attığımızda 16 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldıklarını görüyoruz. Son oynadıkları müsabakada Reading deplasmanında 3-2 mağlup oldular. Deplasmanda attıkları 19 gole karşılık, kendi kalelerinde 29 gol gördüler.

Karşılaşma için çok fazla düşünmeye gerek yok. Ev sahibi ekip büyük bir çıkış yakalamış durumda ve karşısındaki rakibinin performansı git gide düşüyor. Dolayısı ile bu maçı da ev sahibi ekibe vermekten başka çaremiz yok. Bol şanslar dilerim.

SHEFFİELD WEDNESDAY KAZANIR BETS10 ORANI : 1.88

Hakkında Murat Yıldız

Bursa doğumluyum. Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık öğretim İşletme Fakültesi mezunuyum. 9 yaşımdan 15 yaşıma kadar 6 sene basketbol oynadım. Liseden mezun olduktan sonra da yarım sezon da olsa futbol hakemliği yaptım.Kaleci ve hakem bir babanın oğlu olduğumdan evimizden futbol eksik olmamıştır. Ancak ben her zaman futbolu izlemeyi, basketbolu oynamayı tercih ettim.

Mutlaka bakın

2026 Dünya Kupası Curaçao İncelemesi – Curaçao, E Grubunun Zayıf Halkası

Curuçao adına tam anlamıyla peri masalı yaşanıyor. Ülke tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nda mücadel edecek …

2026 Dünya Kupası Türkiye İncelemesi – Bizim Çocuklar Zafer Peşinde!

Tam 24 yıl aradan sonra Türkiye, Dünya Kupası macerasına ortak olacak. Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye’den …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir