Yenilikler

Malmö Örebro İddaa Tahmini 01.11.2018

İsveç Allsvenskan Ligi‘nde Perşembe günü 2 maç oynanacak. Günün ilk maçında Malmö evinde, Örebro ile karşı karşıya gelecek.

Malmö ve Örebro arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Malmö kazanır 1.23, beraberlik 6.55, Örebro kazanır ise 12.50 olarak açıklanmış.

Malmö Kazanmak Zorunda

Malmö, İsveç Allsvenskan’da son 4 haftadır mağlubiyet yüzü görmüyor. Ancak bu 4 karşılaşmada da sadece 1 galibiyet aldıklarını belirtmekte fayda var. Bu sezon Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Beşiktaş’ın grubunda yer alan Malmö, ligde 5. sırada yer alıyor. Ligde kalan 3 karşılaşmada kazanmaktan başka çaresi olmayan Malmö, ilk 3’te yer alırsa önümüzdeki sezon Avrupa Ligi Elemelerine katılabilecek. 3. sırada yer alan Hammarby ile aralarında sadece 2 puanlık fark bulunuyor.

Örebro’nun İddiası Yok

Örebro’nun ise ligde herhangi bir iddiası bulunmuyor. Ligde 27 hafta geride kalırken 35 puan toplayan Örebro, 9. sırada yer alıyor. Küme düşme ihtimali de ortadan kalkan Örebro, geçtiğimiz hafta iç sahada Djurgarden ile 1-1 berabere kalmıştı.

İddaa Tahmini

Malmö’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Örebro karşısında hata yapmazlar ve sahadan farklı bir galibiyet ile ayrılıp 3 puanın sahibi olurlar.

İddaa Oranı: H1 / 1.35

Bets10 Oranı: H1 / 1.61

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

2026 Dünya Kupası Curaçao İncelemesi – Curaçao, E Grubunun Zayıf Halkası

Curuçao adına tam anlamıyla peri masalı yaşanıyor. Ülke tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nda mücadel edecek …

2026 Dünya Kupası Türkiye İncelemesi – Bizim Çocuklar Zafer Peşinde!

Tam 24 yıl aradan sonra Türkiye, Dünya Kupası macerasına ortak olacak. Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye’den …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir