Yenilikler

Malaga Valencia Maçı İddaa Tahmini ve Yorumu 22 Nisan 2017

Malaga ile Valencia arasındaki İspanya La Liga mücadelesi 22 Nisan Cumartesi günü saat 14:00’da başlayacak. Malaga’nın sahası La Rosaleda Stadyumu’nda oynanacak olan maçı beIN Sport 2 kanalından izlemek mümkün olacak. İddaa kodu 107 olan maçın açıklanan oranları 2.10, 3.10, 2.50 şeklinde. Yurtdışı bahis sitelerinde de oranların dengede olduğu görülüyor.

Malaga takımında Juanpi, Kone ve Penaranda’nın sakatlıkları bulunuyor. Öte yandan Ricca, Torres ve Kuzmanovic’in durumları henüz netleşmiş değil. Valencia takımında ise oynamayacağı kesin olan tek bir oyuncu var. Tunuslu Abdennour bu maçta takımını yalnız bırakacak. Gaya ve Rodrigo’nun oynama olasılıkları söz konusu. Malaga ve Valencia takımları en son 4 Aralık’ta karşı karşıya geldi. Valencia’nın sahasında oynanan bu maç 2-2 beraberlikle neticelendi. Valencia Malaga’ya karşı son 8 maçta 5 galibiyet elde etti. Aralarındaki son maçın 7 tanesi KG YOK şeklinde sonuçlandı.

Malaga takımı İspanya La Liga’da 32 haftanın sonunda 8 galibiyet, 9 beraberlik ve 15 yenilgiyle 33 puan topladı. 36 gol atıp 49 gol yiyen Malaga 20 takımlı ligte 15. basamakta yer alıyor. Küme düşme hattındaki takımların düşük puan bareminden dolayı bu sene herhangi bir düşme tehlikeleri bulunmuyor. 18. sıradaki Gijon ile aralarında 11 puanlık bir fark söz konusu. Malaga takımı aldığı bu 8 galibiyetin 7 tanesini bu sahada elde etti. Son hafta Deportivo karşısında oldukça etkisiz kaldılar ve maçı 2-0 kaybettiler. Oysa bir önceki hafta Barcelona gibi bir takımı 2-0 ile geçmişlerdi. Valencia takımı 40 puanla 12. Sırada yer alıyor. 4-2 kaybettikleri Barcelona maçından beri maç kaybetmiyorlar. Geçen hafta Sevilla ile oynadıkları maç sürpriz bir şekilde golsüz tamamlandı. Bu maç özelindeki tahminim 2-3 gol aralığı şeklinde.

İddaa Oranı: 2-3 GOL / 1.75

Bets10 Oranı: 2-3 GOL / 2.05

Hakkında Kaan Yılmaz

Küçük yaşlardan itibaren çeşitli yaş gruplarında futbol oynadım. Geçirdiğim bir sakatlıktan ötürü futboldan pratik düzeyde uzunca bir süre uzak kaldım. Fakat izleyici olarak futboldan koptuğum söylenemez. Öte yandan basketbolu da son derece keyifli buluyorum.

Mutlaka bakın

2026 Dünya Kupası Curaçao İncelemesi – Curaçao, E Grubunun Zayıf Halkası

Curuçao adına tam anlamıyla peri masalı yaşanıyor. Ülke tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nda mücadel edecek …

2026 Dünya Kupası Türkiye İncelemesi – Bizim Çocuklar Zafer Peşinde!

Tam 24 yıl aradan sonra Türkiye, Dünya Kupası macerasına ortak olacak. Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye’den …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir