
UEFA Avrupa Ligi’nde müthiş başarılar yakalayan Sevilla, bu sezonki Şampiyonlar Ligi yolculuğuna Liverpool deplasmanında başlayacak.
Çarşamba akşamı İngiltere’de oynanacak olan müsabakanın başlangıç saati saat 21:45. 743 iddaa kodlu karşılaşmanın oranlarına göz atacak olursak Liverpool’un önde olduğunu görüyoruz. Liverpool’un kazanma oranı 1.55, beraberliğin oranı 3.50 ve Sevilla’nın kazanma oranı 3.75. Bets10 gibi yurtdışı bahis sitelerinde, Liverpool oranlarındaki yükseliş dikkat çekiyor. Anfield’deki zorlu karşılaşmayı Tivibu Spor 4 kanalından izlemek mümkün.
UEFA Finali’nde Karşılaştılar
2 sezon önce Sevilla ve Liverpool UEFA Avrupa Ligi’nin finalinde karşılaşmışlardı. Liverpool favori gösterilmesine rağmen o finali 3-1 kaybettiler. Sevilla UEFA Avrupa Ligi’nde çok başarılı bir takım. Hatta bu konuda onlardan daha başarılı bir takım, son zamanlarda hatırlayamıyorum. Sevilla’nın, Avrupa’nın 2 numaralı kupasındaki bu istikrarlı başarısını artık devler ligine taşıması gerekiyor. Taraftar artık takımlarını Şampiyonlar Ligi sahnesinde izlemek istiyor. Bence görece kolay bir gruba düştüler. Maribor, S. Moskova gibi takımların olduğu bir gruptan Liverpool ile Sevilla’nın kol kola çıkması gerekiyor. Sevilla eleme aşamasında temsilcimiz Başakşehir’i eledi. Fakat hem o maçta hem de İspanya La Liga’da güven vermeyen bir futbolla sezonu açtılar. Gerçi son 2 hafta ligde kazanan bir Sevilla takımı var fakat oyun anlamında geçen senenin gerisindeler. Başakşehir’e karşı elenmeleri an meselesiydi diyebiliriz. Ben Yedder hücumda takımı adına önemli işler yapıyor.
City Karşısında Hezimete Uğradı
İngiltere Premier Ligi’nde bu hafta sonu keyifli geçmesi beklenen bir derbi maçı vardı. Fakat maçın başından sonuna kadar oyun tek tarafın kontrolünde geçti. Liverpool 10 kişiyle oynamanın bedelini çok ağır ödedi. Kolay boşluklar bulan M.City, rakibini adeta sahadan sildi. Liverpool’un bu sezonki futbolunu düşündüğümüz zaman, bu skorun şaşırtıcı olduğunu söyleyebiliriz. Arsenal’i 4-0 ile geçen Liverpool’un bir hafta sonra City’den 5 fark yemesi oldukça garip. Hoffenheim’a karşı ön elemelerde çok net galibiyetler almışlardı. Lallana’nın sakatlığı söz konusu. Coutinho’nun durumu ise henüz netleşmiş değil.
İddaa Tahmini
Son maçı pek ölçü almak istemiyorum, o maç Liverpool için kötü bir kazaydı. Şampiyonlar Ligi’nde gol yedikleri an bu şekilde dağılma ve oyundan kopma lüksleri yok. Sevilla’dan UEFA finalinin rövanşını alacaklardır.
İddaa Oranı: MS 1 / 1.55
Bets10 Oranı: MS 1 / 1.69