Yenilikler

IK Sirius Östersunds İddaa Tahmini 06.07.2019

İsveç Allsvenskan’da son haftaların formsuz takımlarından biri olan Östersunds deplasmanda, IK Sirius ile karşı karşıya gelecek.

IK Sirius ve Östersunds arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde verilmiş. IK Sirius kazanır 2.00, beraberlik 3.00, Östersunds kazanır ise 2.70 olarak açıklanmış.

IK Sirius’dan Sürpriz Galibiyet

IK Sirius geçtiğimiz haftanın sürpriz sonuçlarından birine imza attı ve deplasmanda konuk olduğu Norrköping’i 1-0 mağlup ederek üst üste 2. Deplasman maçını da kazandı. 90. Dakikada Philip Haglund’un golüyle 3 puana ulaşan IK Sirius bu galibiyet ile puanını 16 yaptı ve 9. Sıraya yükseldi. Bu hafta sahasında Östersunds’u konuk edecek olan IK Sirius’da Abdul Razak ve Mohammed Saeid’in sakatlıkları bulunuyor.

Östersunds 7 Haftadır Kayıp

Östersunds için ise bu sezon olumlu şeyler söylemek pek kolay değil. İsveç Allsvenskan’da sezona kötü bir giriş yapan Östersunds, 13 hafta sonunda zirve yarışının neredeyse 20 puan gerisinde yer alıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Göteborg ile golsüz berabere kalan Ian Burchnall’ın öğrencileri üst üste 7 haftadır galibiyet alamıyor. Sirius maçı öncesinde Jerrell Sellars’ın sakat olduğunu belirtelim.

İddaa Tahmini

IK Sirius geçen hafta aldığı galibiyet ile morallendii. Östersunds’un ise acil galibiyete ihtiyacı var. Ben iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR / 1.35

Bets10 Oranı: KGVAR / 1.64

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

2026 Dünya Kupası Curaçao İncelemesi – Curaçao, E Grubunun Zayıf Halkası

Curuçao adına tam anlamıyla peri masalı yaşanıyor. Ülke tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nda mücadel edecek …

2026 Dünya Kupası Türkiye İncelemesi – Bizim Çocuklar Zafer Peşinde!

Tam 24 yıl aradan sonra Türkiye, Dünya Kupası macerasına ortak olacak. Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye’den …