Yenilikler

Hoffeneim Schalke Bundesliga Maçı Yorumu (25.09.16) İddaa Tahmini

hoffenheim_schalke_25eylul2016_futboltr

Almanya ligi’nde bu sene inanılmaz bir hayal kırıklığı hikayesi var: Schalke… Maviler, Uefa Avrupa ligi’nde yoluna başarılı bir şekilde devam etse de, koskoca Schalke’nin ligde 5. Haftaya girilirken henüz bir tek puan bile alamayışının yarattığı utancı örtmeyecek elbette. Oysa ki Schalke takımı bu sene Dortmund’la beraber Münih’e rakip olacak iki takımdan bir tanesi olarak gösteriliyordu. Zaten her sene ligi 4-8 arası tamamlamaya alışıklar, şampiyonluğun bu sene de gelmeyecek olması sorun teşkil etmeyecektir, buradaki asıl sorun, böyle güçlü bir kadronun ligin en dibine demir atması.

Hazırlık maçlarında Schalke’yi izlemiştim, aldıkları sonuçlar etkileyiciydi. Hocalarını ve dolayısı ile hücum anlayışlarını değiştirmişlerdi. Fakat ha bu hafta, ha önümüzdeki hafta diye diye bizleri de mahçup ettiler. Schalke takımında artık bir kırılganlık ve özgüven kaybı yaşadı. Belki bu hafta Hoffenhaim’i yenebilirler, fakat ben yine de bu maçı gözü kapalı verilecek bir maç olarak göremem. Schalke 3-0 öne geçtiği bir maçta bile rakip gol atınca “eyvah maç 3-3’e geliyor” duygusuyla, korkusuyla oynuyor. Bu panik hal, takımdaki oyuncuların bir an önce 3 puan almak adına içine düştükleri güvensizliği gösteriyor. Takımın rahat oynadığını düşünmüyorum, başka bir kulvarda çok daha rahat futbol oynuyorlar. Örneğin Nice maçında, yani Uefa maçında tek kale bir futbol oynayıp kazanmışlardı. Ligde puansız oldukları için, çok panik haldeler. Gerçek Schalke’yi izleyebilmek için 2-3 maçlık bir seri yapmaları gerekiyor. Artık şampiyonluk mucizelere kalmış durumda, onlar için tek umut, ilk 4 sırayı zorlamak olacaktır. Hoffenhaim Schalke maçının İddaa oranları 2.40, 3.00 ve 2.20 şeklinde. Banko olarak görmesem de yüksek orandan Schalke’yi zorlamaya değer diye düşünüyorum.

 

Hakkında Kaan Yılmaz

Küçük yaşlardan itibaren çeşitli yaş gruplarında futbol oynadım. Geçirdiğim bir sakatlıktan ötürü futboldan pratik düzeyde uzunca bir süre uzak kaldım. Fakat izleyici olarak futboldan koptuğum söylenemez. Öte yandan basketbolu da son derece keyifli buluyorum.

Mutlaka bakın

2026 Dünya Kupası Curaçao İncelemesi – Curaçao, E Grubunun Zayıf Halkası

Curuçao adına tam anlamıyla peri masalı yaşanıyor. Ülke tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nda mücadel edecek …

2026 Dünya Kupası Türkiye İncelemesi – Bizim Çocuklar Zafer Peşinde!

Tam 24 yıl aradan sonra Türkiye, Dünya Kupası macerasına ortak olacak. Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye’den …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir