Yenilikler

Günün Popüler İddaa Kuponu (22 Kasım) { 8,46 KAZANDIRDI }

İlk maçımız 400 Kodlu CSKA Moskova,Bayer Leverkusen arasında. Şampiyonlar Liginin tartışmasız en bıçak sırtı grubu. Hiç kimsenin yerinin garanti olmadığı grupta bütün maçlar her sonuca gebe. Ev sahibi CSKA mutlak kazanmak zorunda. Bayer Leverkusen açısından buradan çıkaracakları bir beraberlik bir sonraki maçları öncesi onlara bir an olsun rahat nefes aldıracak. Bu zorlu karşılaşmada 3.00 oranla MS-0 öneriyorum.

406 kodlu Monaco-Tottenham maçının detaylı analizine ait yazımı buradan okuyabilirsiniz.

408 İddaa koduna sahip, kuponumuzun 3. maçı olan Sporting Lisbon-Real Madrid maçı yazımı buradan okuyabilirsiniz.

Son maçımız 410 kodlu Barrow-Guiseley karşılaşması. Saat 22.45‘de başlayacak olan maçın oranları Barrow galibiyeti 1.40,beraberlik 3.50 ve Guiseley galibiyeti 5.00 şeklinde. 2.5 Alt için 1.75, 2.5 Üst için 1.60 oranları belirlenmiş. İngiltere Ulusal Liginde 21.Hafta maçları oynanmakta. Ev sahibi Barrow ligin başarılı ve zor kaybeden ekiplerinden. 20 maçta 10 galibiyet ve 8 beraberlikleri var,sadece 2 kez kaybettiler. Attıkları 32 gol var ve kalelerinde 18 gol görmüşler. Şuanda 5. sırada bulunuyorlar. Sadece liderin direkt olarak lig atladığı, 2. 3. 4. ve 5.’nin de play-off oynadığı bu ligde sınırda yer alıyorlar. Konuk Guiseley ise bu ligin en güçsüz takımlarından. 20 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik ve 13 mağlubiyetleri var. 22 gol atıp 34 golü de kalelerinde gördüler. İki takımı kıyasladığımızda ev sahibinin form ve kalite olarak rakibinden farklı olduğu çok net ortada. Bence kayıpsız atlatacaklardır. MS-1 oran 1.40.

400 CSKA Moskova-Bayer Leverkusen MS-0 3.00

406 Monaco-Tottenham KG VAR 1.55

408 Sporting Lizbon-Real Madrid ÜST 1.30

410 Barrow-Guiseley MS-1 1.40

Toplam Oran: 8.46

Hakkında Can Şentürk

Merhabalar. 1989 yılında Bursa'da dünyaya geldim. İlköğretim ve lise eğitimimi Bursa'da tamamladıktan sonra üniversite eğitimimi de Antalya Akdeniz Üniversitesinde tamamladım. Spora olan ilgim çocukluğumdan beri devam etmekte. Ortaokul zamanlarımda basketbol oynamaktaydım. Bursa il birinciliğine sahip takımımızın,30 dakika süre alan afacan 1 numarasıydım. Futbolda ise babamın da üstün ilgisinden dolayı yaklaşık 7 yaşımdan beri çeşit çeşit dijital platform üyelikleriyle sıkı bir izleyiciyim. Neredeyse Avrupa'nın üst düzey bütün liglerini keyifle takip ediyorum. Hep beraber güzel paylaşımlarda bulunmayı diler, saygılarımı sunarım.

Mutlaka bakın

2026 Dünya Kupası Curaçao İncelemesi – Curaçao, E Grubunun Zayıf Halkası

Curuçao adına tam anlamıyla peri masalı yaşanıyor. Ülke tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nda mücadel edecek …

2026 Dünya Kupası Türkiye İncelemesi – Bizim Çocuklar Zafer Peşinde!

Tam 24 yıl aradan sonra Türkiye, Dünya Kupası macerasına ortak olacak. Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye’den …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir