- Lugo-Tenerife: İspanya Kral Kupasında 2. Tur mücadeleleri oynanıyor. Lugo ve Tenerife’yi karşı karşıya getiren karşılaşmanın başlama saati 21.00 ve İddaa Kodu 463. Oranlara baktığımızda Lugo galibiyeti 2.00, beraberlik 2.90, Tenerife galibiyeti 2.60 şeklinde olduğunu görüyoruz. İspanya 2. Liginde mücadele eden ev sahibi Lugo, bu sezon oynadığı 3 lig karşılaşmasından da beraberlik ile ayrıldı. Üstelik 2 maçta 3-3, bir maçta da 2-2 gibi gollü beraberliklerden bahsediyorum. 3 maçta 16 gol gibi inanılmaz bir rakama ulaştılar. Kupada da gidebildikleri yere kadar gitmek için savaşacaklardır. Konuk Tenerife de tıpkı rakibi gibi 2.ligde mücadele ediyor. Onlar da bu sezon 3 maç yaptılar. Evlerinde oynadıkları tek maçtan beraberlikle ayrılırlarken, deplasmanda yaptıkları 2 karşılaşmadan da mağlup ayrıldılar. Ben bu maçta Lugo’nun kaybetmeyeceğini düşünsem de kuponuma 2.80 gibi müthiş bir orandan İY-1 yazacağım.
- Cebelitarık-Yunanistan: Avrupa’nın en güçsüz takımı Cebelitarık evinde Yunanistan’ı ağırlıyor. 21.45‘de oynanacak 314 kodlu karşılaşmada Cebelitarık için 3 handikap açılmış durumda yani maça 3-0 önde başlayacaklar. Oranlara baktığımızda Cebelitarık galibiyeti 2.70, beraberlik 4, Yunanistan galibiyeti ise 1.65 orana sahip. Uzun uzun yorum yapılabilecek bir mücadele olduğunu düşünmüyorum. Euro 2016 elemelerindeki 10 maçta 2 gol atıp 56 gol yiyen bir ekip olan Cebelitarık karşısına siz değerli okurlarımız ile bir kadro çıkarsak, inanın 4 fark atarız. Komşu Yunanistan da bir zahmet atsın. Yunanistan galibiyeti bahisi, 1.65 oranıyla bankoların bankosudur.
- İsviçre-Portekiz: Avrupa Şampiyonu Portekiz, Dünya Kupası elemelerine İsviçre deplasmanında start veriyor. 21.45‘de başlayacak olan 316 kodlu karşılaşmanın iddaa oranları; İsviçre galibiyeti 2.20, beraberlik 2.70, Portekiz galibiyeti 2.50 şeklinde. İsviçre Avrupa’nın en ilginç takımlarından. Ne zaman ne yapacağını kestirmenin çok güç olduğu ekip, Shaqiri, Dzemaili ve Eren Derdiyok gibi yakından tanıdığımız isimler önderliğinde başarılı sonuçlar alıyor. Euro 2016’da gruplardan 1 galibiyet 2 beraberlikle son 16’ya yükselen ekip, Polonya karşısında normal sürede yine mağlup olmadı fakat elenmekten kurtulamadı. Portekiz ise resmen rüya gibi bir yaz geçirdi. Kendileri için bile çok sürpriz bir şekilde Avrupa Şampiyonasını kazandılar. Cristiano Ronaldo yine yıllarca unutulmayacak bir karakter ortaya koydu. Finale kadar sırtında taşıdığı takımını finalde sakatlık sonrası yalnız bırakırken döktüğü göz yaşları, ardından kulübede verdiği mücadele.. O gün yaşananlardan kesinlikle bir film senaryosu yazılabilir. Tekrar maça dönersek Portekiz bu maçta Ronaldo’dan yoksun. İsviçre deplasmanı da öyle kolay bir deplasman değil. İki takımın da 1’er puandan çok fazla şikayetçi olmayacaktır diye düşünüyorum. 2.70 oranıyla MS-0 günün mantıklı seçimlerinden.
463- Lugo-Tenerife İY 1 2.80
314- Cebelitarık-Yunanistan MS-2 1.65
315- İsveç-Hollanda MS-2 2.10
316- İsviçre-Portekiz MS-0 2.70
Toplam Oran: 26.19