Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık iddaa kuponuna güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.
Günün Banko İddaa Kuponu 5 Eylül
Villarreal – Deportivo La Coruna: MS 1, 1.32 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ;
Villarreal, İspanya La Liga’da yeni sezona kötü bir giriş yaptı. Yeni hocası Inigo Perez yönetiminde beklentiler oldukça yüksekti ancak eski hocaları Marcelino’yu mumla arayacaklar gibi duruyor. Sezona Racing Santander beraberliği ile başlayan Villarreal, rakibi ile 2-2 berabere kalmıştı. Bu beraberliğin ardından ardından Atletico Madrid deplasmanından da 2-2’lik beraberlik ile döndüler. Zor bir deplasmandan 1 puan çıkarttılar ancak geçen hafta sonu Mendizorrotza’da beklemedikleri bir yenilgi aldılar. Alaves’e 1-0 kaybettiler. İspanya La Liga’da sezonun ilk mağlubiyetini alan Inigo Perez’in ekibi ilk 3 maçında sadece 2 puan toplayabildi. İspanya La Liga’da ilk 3 haftada galibiyet alamayan 6 takımdan biri olduklarını da belirtelim. Bu hafta sonu ise La Ceramica’da Deportivo La Coruna’yı konuk edecekler.
Deportivo La Coruna, bu sezon İspanya La Liga’nın yeni takımlarından biri. Antonio Hidalgo yönetiminde de sezona iyi bir giriş yaptılar diyebiliriz. Ligin ilk 2 haftasında Elche ve Malaga maçlarından 1-1’lik beraberlikler ile ayrılan Deportivo La Coruna, geçtiğimiz hafta ise sezonun ilk galibiyetini elde etti. Riazor’da konuk ettikleri Valencia engelini 3-1 ile geçtiler. Her iki takım adına da ilginç bir maç oldu. Deportivo La Coruna’ya galibiyeti getiren gollerin 2’si Valencia’nın kendi kalesine attığı gollerle geldi. Yeni golcüsü Pierre Emerick Aubameyang yine golünü atmayı başardı ve Deportivo La Coruna kariyerine harika bir giriş yaptı. Bu sezon Deportivo La Coruna forması ile çıktığı 3 maçtada gol atmayı başaran Gabonlu yıldız, takımının en üretken isimlerinden biri.
Villarreal adıma iyi bir sezon başlangıcı olmadığı kesin. Inigo Perez yönetiminde İspanya La Liga’da ilk 3 haftada galibiyet ile tanışamayan bir Villarreal var. Geçen hafta Alaves deplasmanında 1-0 kaybeden Villarreal, ilk 3 haftada tam 7 puan bıraktı. Inigo Perez ve Villarreal birlikteliği kötü başladı diyebiliriz. Deportivo La Coruna ise ligin yeni takımı. İlk 3 haftada henüz mağlubiyet yüzü görmediler. Geçen hafta Riazor’da Valencia’yı 3-1 mağlup eden ve sezonun ilk galibiyetini alan Hidalgo’nun ekibinde moraller yerinde. Aynı zamanda La Liga’da bu sezon mağlubiyet yaşamayan 6 takımdan biri olduklarını da hatırlatalım. La Ceramica’da Villarreal’den galibiyet beklentim var. Inigo Perez’in ekibi bu hafta reaksiyon gösterir ve kazanmayı başarır.
Roma – Atalanta: MS 1, 1.53 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ;
Roma, İtalya Serie A’da yeni sezona müthiş başladı. Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri ilk 2 haftada da kayıp yaşamadı. Serie A’nın ilk haftasında Fiorentina’yı 4-0 ile geçen Roma, ikinci hafta maçında ise Lecce deplasmanında da aynı skorla kazandı. Her iki maçından da 4-0’lık galibiyet ile ayrılan Gasperini’nin ekibi ilk 2 hafta sonunda liderlik koltuğuna oturdu. Hollandalı golcü Donyell Malen, Fiorentina ve Lecce maçlarında toplamda attığı 5 golle tüm dikkatleri üzerine çekti. Bu hafta sonu ise Olimpico’da Atalanta’yı konuk edecek Roma, karşılaşmanın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde ev sahibi Roma’da savunmadan Evan Ndicka ve Devyne Rensch’ın sakatlıkları devam ediyor.
Atalanta’da Serie A’da yeni sezona üst üste galibiyetler ile başlayan takımlardan biri. Maurizio Sarri önderliğinde ilk 2 haftayı kayıpsız geçtiler. İlk hafta Sassuolo’yu Gewiss’de 2-1 ile geçen Bergamo ekibi geçen hafta sonu ise Bologna karşısında da 1-0 kazanmayı başardı. Bologna karşısında uzatma dakikalarında Lazar Samardzic’in attığı golle 3 puanı alan Atalanta 2’de 2 yapmış oldu. İtalya Serie A’da ilk 2 maçını kazanan 6 takımdan biri olan Atalanta, bu hafta sonu Olimpico’da Roma’nın konuğu olacak. Maç öncesinde konuk ekip Atalanta’da Thomas Kristensen, Isak Hien, Kamaldeen Sulemana sakat olan isimler.
Roma adına müthiş bir sezon başlangıcı. Gasperini’nin öğrencileri ilk hafta Fiorentina’yı ikinci hafta ise Lecce’yi 4’er gollü galibiyetler ile geçti. Roma’nın golcüsü Donyell Malen sezona müthiş başladı. İlk 2 maçta 5 gol atan Malen, tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Bu hafta ise Olimpico’da rakip Atalanta olacak. Atalanta’da sezona iyi başlayan takımlardan. Maurizio Sarri önderliğinde ilk 2 haftayı da taraftarı önünde oynadılar. Önce Sassuolo’yu 2-1, ardından da Bologna’yı 1-0 mağlup ettiler. Atalanta kolay teslim olmayacaktır ancak Roma çok formda. Malen önderliğinde bir galibiyet daha alırlar ve 3’te 3 yaparlar.
Schalke – Bayern Münih: H2, 1.23 (iddaa) – 1.40 (Bets10) ;
Schalke 04, bu sezon Almanya Bundesliga’nın yeni takımlarından biri. Teknik direktör Muron Muslic yönetiminde sezonun ilk maçına Augsburg deplasmanında çıkan Schalke 04, umduğunu bulamadı. Baştan sona Augsburg’un üstünlüğü ile geçen bir maçtı ve karşılaşmayı da 3-0 kaybettiler. Maçın bitimine son yarım saat kala Ron Schallenberg’in gördüğü kırmızı kart, Schalke 04’ü oyundan düşürdü ve haftayı da puansız geçtiler. Almanya Bundesliga’nın 2. haftasında ise Bayern Münih’i Veltins Arena’da konuk edecek Schalke 04’ü yine zor bir karşılaşma bekliyor.
Vincent Kompany’nin öğrencileri yeni sezonda da Almanya Bundesliga’nın en büyük şampiyonluk adayı. Sezona Allianz Arena’da Stuttgart maçı ile başlayan Bayern Münih, net bir galibiyet ile sezonu açtı. Stuttgart engelini 5-1 ile geçen Bayern Münih’de moraller yerinde. Michael Olise attığı 2 golle galibiyetin baş mimalarından biriydi. Öte yandan yeni transfer Ismael Saibari oyuna sonradan dahil oldu ve Luis Diaz’ın attığı golde de asisti yapan isimdi. Almanya Bundesliga’nın 2. haftasında Schalke 04’e konuk olacak Bayern Münih’in yine rahat ve farklı bir galibiyet alması bekleniyor.
Schalke 04, bu sezon Almanya Bundesliga’nın yeni takımlarından biri. Miron Muslic’in ekibi ilk hafta maçında karşı karşıya geldiği Augsburg’a deplasmanda farklı kaybettiler. Sezona 3-0’lık mağlubiyet ile başlayan Schalke 04, bu hafta sonu ise Bayern Münih’i ağırlayacak. Bayern Münih ise Allianz Arena’da konuk ettiği Stuttgart engelini farklı geçti. Rakibini 5-1 mağlup eden son şampiyon, yeni sezona da oldukça iyi bir giriş yaptı. Bildiğimiz gibi sezona Süper Kupa şampiyonluğu ile de başlamışlardı. Kompany’nin ekibi Schalke 04 deplasmanında da rahat bir galibiyet alır. Veltins Arena’da farklı kazanırlar.
Toplam İddaa Oranı: 2.48
Bets10 Bahis Oranı: 3.62
İddaa Tahminleri ve Yorumları En iyi İddaa Tahmin Sitesi – Futbol TR
