Herkese merhaba. 17 Ağustos Pazar günü için bülten oldukça yoğun. Günün öne çıkan maçlarından oluşan 3 maçlık bir kupon hazırladım. Bol şanslar.
Celta Vigo – Getafe: MS 1, 1.52 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Celta Vigo, geçtiğimiz sezon İspanya La Liga’da iyi bir performans gösterdi. Claudio Gonzalez yönetiminde 55 puan topladılar ve Avrupa Ligi bileti almayı başardılar. Yeni sezonda da takımın başında Claudio Gonzalez görev yapacak. Transfer döneminde Leipzig’den Ilaix Moriba, Club Brugge’den Ferran Jutgla, Real Betis’den Borja Iglesias, Bayern Münih’den Bryan Zaragoza, Venezia’dan ise Ionut Radu’yu kadrosuna katan Celta Vigo’da Jorgen Strand Larsen ve Fer Lopez, Wolverhampton’a transfer oldu. Celta Vigo bu 2 oyuncudan yaklaşık 50 Milyon Euro bonservis kazandı. Unai Nunez, Carles Perez, Jailson ve Javier Manquillo’da takımdan ayrılan diğer isimler. La Liga’da sezonun ilk haftasında Getafe ile karşılaşacak Celta Vigo’da önemli bir eksik yok. Getafe, geçtiğimiz sezon La Liga’da parlak bir görüntü çizemedi. Sezonu 42 puan ile 13. Sırada tamamladılar. Üstelik küme düşen Leganes’in sadece 2 puan üzerinde sezonun bitirdiklerini de belirtelim. Nisan ayından son haftaya kadar oynadıkları 8 maçlık süreçte tam 7 mağlubiyet yaşamışlardı ama yine de kümede kaldılar. Transfer döneminde Real Betis’den Juanmi, Recraativo Huelva’dan 17 yaşındaki genç yıldız Davinchi, Alaves’den Abdel Abqar, Leganes’den Yvan Neyou, Las Palmas’dan Javi Munoz ve Villarreal’den Kiko Femenia ile kadrosunu güçlendiren Getafe’de Carles Alena, Jonathan Silva, Juan Bernat, Allan Nyom ve Omar Alderete takımdan ayrıldı. Omar Alderete’nin 11.5 Milyon Euro’ya Sunderland’e transfer olduğunu belirtelim. La Liga’da ilk hafta maçında Celta Vigo’ya konuk olacak Getafe’de Alex Sancris ve Domingos Duarte kart cezalısı. Celta Vigo geçen sezon La Liga’nın dikkat çeken takımlarından biriydi. Sezonu 7. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi bileti aldılar. Transrer döneminde de Ilaix Moriba, Borja Iglesias, Ferran Jutgla gibi önemli isimleri kadrosuna kattılar. Getafe ise kötü bir sezon geçirmesine rağmen kümede kalmayı başardı. Düşme hattının sadece 2 puan üzerinde sezonu tamamlamışlardı. Bu sezon yine alt sıralarda yer almalarını bekliyorum. Celta Vigo evinde maçın favorisi. Yeni transferleri ile ilk haftayı galibiyet ile kapatırlar.
Gençlerbirliği – Antalyaspor: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.77 (Bets10) ; Gençlerbirliği bildiğimiz gibi bu sezon Trendyol Süper Lig’in yeni takımlarından biri. Ligin ilk haftasında Samsunspor deplasmanına konuk olan Ankara ekibi, mücadeleden puan çıkartamadı. Rakibine 2-1 mağlup oldular. Gençlerbirliği’nin tek golü ise maçın sonlarına doğru Metehan Mimaroğlu’ndan geldi. Metehan, geçen sezon da Gençlerbirliği forması ile dikkat çekici bir performans göstermiş ve Gençlerbirliği’nin Trendyol Süper Lig’e yükselmesinde önemli rol oynamıştı. Hüseyin Eroğlu’nun öğrencileri bu hafta sonu ise taraftarı ile buluşacak. İç sahada Antalyaspor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Gençlerbirliği’nde Ensar Kemaloğlu ve Oghenekaro Etebo’nun sakatlıkları devam ediyor. Antalyaspor geçtiğimiz hafta Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında karşı karşıya geldiği Kasımpaşa karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 2-1 mağlup ederek sezona galibiyet ile giriş yaptılar. Güray Vural ve Nikola Storm’un attığı gollerle kazanan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri sezona moralli başladı. Yeni transfer golcü Tomas Cvancara’nın maça ilk 11’de başladığını da belirtelim. Kasımpaşa karşısında daha fazla pozisyon bulan Akdeniz ekibi galibiyeti hak etti. Bu hafta sonu ise Trendyol Süper Lig’in yeni takımlarından biri olan Gençlerbirliği’nin konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da Bahadır Öztürk, Hüseyin Türkmen ve Doğukan Sinik’in sakatlıkları sürüyor. Gençlerbirliği, Trendyol Süper Lig’de yeni sezona puansız başladı. İlk hafta maçında konuk oldukları Samsunspor’a 2-1 mağlup oldular. Ankara ekibi kötü bir maç çıkarttı ve pozisyon bulmakta da zorlandı. Bu hafta sonu ise taraftarı önünde Antalyaspor’u ağırlayacaklar. Antalyaspor ise ligin ilk haftasında konuk ettiği Kasımpaşa’yı 2-1 ile geçti. İlk yarıda buldukları gollerle 3 puanı alan Emre Belözoğlu’nun ekibi sezona 3 puan ile başladı. Ankara’da gollü bir maç beklentim var. Eryaman Stadı’nda karşılıklı goller atılır.
Beşiktaş – Eyüpspor: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Kayserispor deplasmanına konuk olacaktı ama Beşiktaş’ın Konferans Ligi maçı sebebiyle karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi. Ole Gunnar Solskjaer’in ekibi sezonun ilk maçında Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta içi 4-1’in rövanşında St. Patricks’i Tüpraş’ta konuk eden Beşiktaş, 2-0 geriye düştüğü maçtan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı ve play off turuna yükseldi. Yeni transfer Tammy Abraham takıma çabuk adapte oldu ve St. Patricks karşısında 2 maçta tam 4 gol kaydetti. Beşiktaş’ın özellikle belli başlı bölgelere transfer ihtiyacı olduğu apaçık ortada. Geçtiğimiz günlerde sağ bek pozisyonuna Schalke’den Taylan Bulut’u transfer ettiler. Bu hafta sonu Eyüspor’u konuk edecek Beşiktaş’ta önemli bir eksik bulunmuyor. Eyüpspor için Trendyol Süper Lig’de yeni sezon pek iyi başlamadı. Selçuk İnan yönetiminde ilk maçına geçtiğimiz hafta çıkan Eyüpspor, iç sahada konuk ettiği Konyaspor’a farklı kaybetti. Sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Eyüpspor, Konyaspor karşısında önemli fırsatlarda buldu ama son vuruşlarda etkisiz kaldı. Hal böyle olunca da Konyaspor karşısında puan alamadılar. Öte yandan Eyüpspor’da kaleci Berke Özer’in takımdan ayrıldığını ve Lille’e transfer olduğunu belirtelim. Sezona puansız başlayan İstanbul ekibi bu hafta sonu ise Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Eyüpspor’u zor bir maç daha bekliyor. Karşılaşma öncesinde Eyüpspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Beşiktaş, geçtiğimiz hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde St. Patricks karşısında zorlandı ama maçı kazanmayı başardı. 2-0 geriye düştükleri maçtan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldılar. Play off turuna yükselen Siyah Beyazlılar, İsviçre’nin Lausanne takımı ile karşılaşacak. Ligde ilk maçlarını ise bu hafta Eyüpspor’a karşı oynayacaklar. Eyüpspor ise sezona kötü başladı. İlk hafta maçında konuk ettikleri Konyaspor’a 4-1 kaybettiler. Tek golleri Halil Akbunar’dan geldi. Selçuk Şahin yönetiminde de ilk maçından puansız ayrıldılar. Beşiktaş maçın favorisi ama hafta içi St. Patricks karşısında hiç güven vermediler. Beşiktaş’ın savunma zaafları bu sezon da devam edecek gibi. Gollere yöneleceğim. Hem Beşiktaş’tan hem de Eyüpspor’dan gol beklentim var. Karşılıklı goller atılır.
Toplam İddaa Oranı: 3.72
Bets10 Bahis Oranı: 30.97
İddaa Tahminleri ve Yorumları En iyi İddaa Tahmin Sitesi – Futbol TR