13 Ağustos Cuma günü bülteninden 1 Süper Lig, 1 Premier Lig ve 1 La Liga maçlarından oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Bol şanslar.
Valencia – Getafe: 2.5 ALT, 1.45 (iddaa) – 1.57 (Bets10) ; Valencia, geçtiğimiz sezon İspanya La Liga’da sezonu 13. Sırada tamamlamıştı. Sezonun büyük bir bölümünde kümede kalma yarışı içindeydiler. Düşme hattının 9 puan üzerinde sezonu tamamlayan Valencia’da bu sezon teknik direktörlük görevine, Jose Bordolas getirildi. Hazırlık dönemini verimli geçiren Valencia, oynadığı 7 hazırlık maçında sadece 2 kez kaybetti. Transfer döneminin suskun takımlarından biri olan Yarasalar, Hertha Berlin’den Omar Alderete’yi kadrosuna kattı. Kevin Gameiro ve Eliaquim Mangala ise takımdan ayrıldı. Getafe’de bildiğimiz gibi Jose Bordalas ile yollar ayrıldı. Göreve ise Michel getirildi. Yeni sezonda Getafe’nin başında yer alaca olan Michel, Getafe kariyerine Valencia maçı ile başlayacak. Getafe, geçtiğimiz sezonu İspanya La Liga’da 15. Sırada tamamlamıştı. Çok iyi bir sezon geçiremediler ve küme düşmekten kıl payı kurtuldular. Transfer döneminde Vitolo, Stefan Mitrovic ve Sandro Ramirez ile kadrosunu güçlendiren Getafe’de Xabi Etxeita, Amath Ndiaye ve Angel Rodriguez ise takımdan ayrıldı. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Jose Bordalas’ın sistemi, öncelikle oyunu dengede tutmak yönüne kurulu. Geçen sezon Getafe’de bunun örneğini görmüştük. Valencia ise daha üretken bir takım ama ilk haftalar zor geçebilir. Ben düşük skorlu bir karşılaşma bekliyorum. 3 gol çıkmaz.
Beşiktaş – Çaykur Rizespor: MS 1, 1.20 (iddaa) – 1.34 (Bets10) ; Beşiktaş, bildiğimiz gibi geçen sezonu Spor Toto Süper Ligi’nde şampiyon olarak tamamladı. Yoğun ve yorucu bir sezonu geride bırakan Siyah Beyazlılar, şampiyonluk ipini göğüsledi. Bu sezon transfer döneminde Salih Uçan, Kenan Karaman, Mehmet Topal, Alex Teixeira ile kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, Valentin Rosier’i 1 yıllığına daha kiraladı. Vincent Aboubakar ve Doruhhan Toköz takımdan ayrılırken, Rachid Ghezzal ve Cenk Tosun ise takımlarına geri döndü. Ghezzal ile henüz anlaşılamadı ve Beşiktaş’ın geçen sezon hücumdaki en önemli kozu olan Ghezzal’ın bu sezon Beşiktaş forması giyip giymeyeceği ise merak konusu. Hazırlık döneminde ise 3 maça çıkan Siyah Beyazlılar, bu maçlarda sadece Başakşehir’i mağlup edebildi. Rizespor, geçtiğimiz sezonu Spor Toto Süper Lig’te 13. Sırada tamamladı. Bülent Uygun yönetiminde kümede kalmayı başardılar. Bu sezon ise hedefleri, orta sıralarda yer alabilmek. Transfer döneminde Fenerbahçe’den Gökhan Gönül, Ankaragücü’nden Alper Potuk, Benevento’dan Bryan Dabo, Guingapm’tan Lebogang Phiri, Wıllem II’den Sebastian Holmen, Başakşehir’den Cumali Sertel ve Al Wasl’dan Ronaldo Mendes’i kadrosuna kattılar. İsmail Köybaşı, Braian Samudio, Tunay Torun, Abdullah Durak, Montassar Talbi, Milan Skoda, Mykola Morozyuk, Söderlund ve Dimitrios Charziisaias gibi isimler ise takımdan ayrıldı. Hazırlık maçlarında ise iyi bir görüntü sergileyemeyen Rizespor, 2 hazırlık maçından da mağlubiyet ile ayrıldı. Rizespor’un geçen sezonki kadrosunun büyük bir bölümü ile yollar ayrıldı. İlk haftalarda kimya, pek randıman vermiyor. Son şampiyon Beşiktaş, maçın net favorisi. Beşiktaş’ın taraftarı önünde, sezona kazanarak başlayacağını düşünüyorum.
Brentford – Arsenal: KGVAR, 1.60 (iddaa) – 1.76 (Bets10) ; Brentford, geçtiğimiz sezon İngiltere Championship’te mücadele ediyordu. Sezonu 3. Sırada tamamladılar ve play off’a kaldılar. Play off yarı finalinde Bournemouth’u eleyen Brentford, finalde ise Swansea City’i 2-0 ile geçti ve adını Premier Lig’e yazdırdı. Tarihinde ilk kez İngiltere Premier Lig’te mücadele edecek olan Brentford’un nasıl bir performans göstereceği merak konusu. Kadrolarında en dikakt çeken oyuncunun Ivan Toney olduğunu söyleyebiliriz. Geçtiğimiz sezon 33 gol ve 9 asistlik katkı ile Championship’te sezonun oyuncularından biriydi. Transfer döneminde Celtic’ten Kristoffer Ajer ve Midtyylland’tan Frank Onyeka ile kadrosunu güçlendiren Brentford’ta Emiliano Marcondes ve Luke Daniels ise takımdan ayrıldı. Arsenal, geçtiğimiz sezon Premier Lig’te pek parlak bir sezon geçiremedi. Mikel Arteta yönetiminde sezonu 8. Sırada tamamladılar. Geçen sezonun Mayıs ayında üst üste 5 maçlık galibiyet serisi yakalayarak, en azından sezonu moralli kapattılar. Transfer döneminde ise 3 isimle kadrosunu güçlendirdiler. Brighton’dan Ben White, Anderlecht’den Albert Sambi Lokongo ve Benfica’dan Nuno Taveres ile anlaşan Arsenal’da David Luiz takımdan ayrıldı. Matteo Guendouizi ise kiralık olarak Marsilya’ya gitti. Ligin ilk haftasında Brentford’a konuk olacak Arsenal, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Brentford’un hücum hattı kaliteli. Ivan Toney gibi bir golcüye sahipler. Arsenal’ın işi pek kolay değil. Gollü bir karşılaşma bekliyorum. Her iki takımda skor üretir.
Toplam İddaa Oranı: 2.78
Bets10 Bahis Oranı: 3.70
İddaa Tahminleri ve Yorumları En iyi İddaa Tahmin Sitesi – Futbol TR