Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Günün İddaa Kuponu 29.03.20224

Günün İddaa Kuponu 29.03.20224

İngiltere Championship maçlarından oluşan 3 maçlık kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar diliyorum.

Bristol City Leicester City: MS 2, 1.50 (iddaa) – 1.71 (Rexbet); Lig’de son haftalarda düşüşe geçen Bristol City, son 6 müsabakasından; 1 galibiyet, 5 mağlubiyet alarak ayrıldı. Son olarak West Bromwich deplasmanına konuk oldular ve karşılaşmayı 2-0 kaybettiler. Müsabakanın ilk yarısının uzatma bölümlerinde yediği gol ile devreye 1-0 geride giren Liam Manning’in öğrencileri, ikinci yarının ilk çeyreğinde yedikleri gol ile de 2-0 geriye düştüler. Kalan bölümlerde kontrollü oynayan rakiplerine karşı da gol bulamayarak müsabakadan 2-0 mağlup ayrıldılar. Aldıkları mağlubiyet ile 47 puanda kaldılar ve ligde 14. Sırada yer aldılar. Bu hafta Leicester City’i konuk edecekler. Güçlü rakiplerine karşı onları zorlu bir 90 dakikanın beklediği aşikar. Müsabaka öncesinde Ayman Benarous, Rob Atkinson, Sam Bell ve Matthew James’in sakatlıkları bulunuyor. Lig’de son olarak Hull City deplasmanına konuk olan Leicester City, müsabakadan 2-2 beraberlik ile ayrıldı. Karşılaşma boyunca 2 kez yenik duruma düşen Enzo Maresca’nın öğrencileri, ikisinde de yaşlı kurt Vardy’nin golleri ile rakiplerine cevap verdiler ve sahadan en azından 1 puanı kurtardılar. Aldıkları 1 puan ile 82 puana ulaştılar ve ligde Leeds United’ın averaj ile gerisinde 2. Sırada yer aldılar. Ayrıca 1 maçları da eksik. Karşılaşmanın ardından FA Cup’da Chelsea’nin konuğu oldular ve müsabakayı 4-2 kaybederek kupaya veda ettiler. Bu hafta ligde Bristol City deplasmanına çıkacaklar. Karşılaşma öncesinde Kasey McAteer ve Dennis Praet’in sakatlıkları bulunuyor. Leicester City bu ligin çok üzerinde bir kadroya sahip. Enzo Maresca ve öğrencilerinin zorlansalar da müsabakadan 3 puan ile ayrılmalarını bekliyorum.

Southampton Middlesbrough: 2.5 ÜST, 1.34 (iddaa) – 1.53 (Rexbet); Southampton, ligde son olarak Sunderland’i konuk etti ve mücadeleden 4-2 galip ayrılmayı başardı. Müsabakanın ilk yarısını 2-0 önde tamamlayan Russell Martinin öğrencileri, ikinci yarıda mücadeleden düşmeyen rakiplerinden 2 gol birden yediler ve durum 71. Dakikada 2-2’ye geldi. Bu dakikadan sonra oyuna dahil olan Joe Rotwell maçın seyrini yeniden değiştirdi ve bulduğu 2 gol ile tamının sahadan 3 puan ile ayrılmasını sağlayan isim oldu. Aldıkları 3 puan ile 73 puana ulaştılar ve ligde 4. Sırada yer aldılar. Ayrıca 2 maçlarının da eksik olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Bu hafta Middlesbrough’u konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Juan Larios, Ross Cameron Stewart, Ryan Fraser ve Kyle Walker Peters’ın sakatlıkları bulunuyor. İngiltere Championship’de milli aradan önce Blackburn Rovers’u konuk eden Middlesbrough, sahadan 0-0 beraberlik ile ayrıldı. Müsabakanın ilk yarısında karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı ve taraflar soyunma odalarına 0-0 beraberlik ile girdiler. İkinci yarıda Michael Carrick’in öğrencileri, gole biraz daha yakın oynayan taraf olsalar da aradıkları golü bulamadılar ve mücadeleden de rakipleri ile puanları paylaşarak ayrıldılar. Aldıkları beraberlik ile 54 puana ulaştılar ve ligde 10. Sırada yer aldılar. Bu hafta Southampton deplasmanına konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Middlesbrough cephesinde Tom Smith, Darragh Lenihan, Alex Bangura, Josh Coburn, Hayden Hackney, Dael Fry, Rav van den Berg ve Marcus Forrs’un sakatlıkları bulunuyor. Middlesbrough bu sezon ligde deplasmanlarda 33 gole imza attı ve bu alanda ligin 2. en fazla gol atan takımı konumunda. Southampton’un ise bu sezon ligde evinde oynadığı 19 müsabakada 45 kez rakip fileleri havalandırdı. Gollü geçmesini beklediğim müsabakada 2.5 gol barajının aşılmasını bekliyorum.

Norwich City Plymouth Argyle: MS 1, 1.31 (iddaa) – 1.47 (Rexbet); Norwich City, ligde son mücadelesinde Stoke City deplasmanına konuk oldu ve sahadan 3-0 galip ayrılan taraf oldu. Karşılaşmanın ilk yarısının ortalarına doğru arka arkaya golleri bulan David Wagner’in öğrencileri, soyunma odalarına da 2-0 önde girdiler. İkinci yarının ilk çeyreğinde de farkı 3’e çıkarttıktan sonra skoru koruyarak mücadeleyi 3-0 kazandılar. Aldıkları galibiyet ile 61 puana ulaştılar ve ligde Play Off hattında 6. Sırada yer aldılar. Bu hafta Plymouth Argyle’yi konuk edecekler. Evlerinde kazanarak Play Off hattındaki yerlerini korumaya çalışacaklar. Müsabaka öncesinde Borja Sainz cezasından dolayı; Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Jon Rowe ve Shane Duyffs ise sakatlıkları sebebiyle takımlarındaki yerlerini alamayacaklar. Lig’de son 4 mücadelesinden sadece 1 puan alabilen Plymouth Argyle düşüşte. Son olarak Preston North End’i konuk ettiler ve mücadeleyi 1-0 mağlup tamamladılar. Karşılaşmanın ilk yarısının son anlarında yediği gol ile soyunma odalarına 1-0 geride giren Ian Foster’in öğrencileri, ikinci yarıda hücumda yeterince etkili olamadılar ve müsabakayı ilk yarı skoru ile kaybettiler. Aldıkları mağlubiyet ile 41 puanda kaldılar ve ligde Stoke City’nin averaj ile önünde 18. Sırada yer aldılar. Bu hafta Norwich City deplasmanına konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Bali Mumba kart cezasından dolayı; Saxon Early ise sakatlığı sebebiyle takımlarındaki yerlerini alamayacaklar. Norwich City ligde iç sahada 6 maçtır kazanıyor. İki takımın sezonun ilk yarısında oynadıkları mücadeleyi Plymouth Argyle 6-1 gibi farklı bir skor ile kazanmıştı. David Wagner ve öğrencilerinin bu mücadele aldıkları ağır yenilgiden dolayı farklı bir motivasyon ile sahaya çıkmalarını ve müsabakayı kazanmalarını bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.63

Rexbet Oranı: 3.84

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Ayaz Karacan

Mutlaka bakın

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa ve Bahis Kuponu 28.04.2024

28 Nisan tarihli günün iddaa kuponumuzda bizleri Trendyol Süper Lig’i ve İtalya Serie A’dan 2 …

Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Ankaragücü İddaa Tahmini 28. 04.2024

Trendyol Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Ankaragücü deplasmanda, Çaykur Rizespor karşısında sürpriz arayacak. …