25 Nisan Perşembe günü bülteninden İspanya La Liga maçlarından oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Bol şanslar.
SEVİLLA – RAYO VALLECANO: MS 1 / 1.20 (iddaa) – 1.32 (bets10) = Sevilla’nın La Liga’da yakalamış olduğu 3 maçlık galibiyet serisi geçtiğimiz hafta sonu Getafe deplasmanında sona erdi. Getafe’ye karşı vasat bir oyun ortaya koyan ve maçın ilk yarısında 10 kişi kalan Sevilla rakibine 3-0 mağlup oldu. Bugün sahasında Rayo Vallecano’yu konuk edecek olan Sevilla’da Sergio Escudero kart cezalısı. Andre Silva ve Gonalons ise sakat olan isimler. Rayo Vallecano’nun kümede kalma umutları devam ediyor ama geçtiğimiz hafta sonu Huesca karşısında sahadan golsüz beraberlik ile ayrılan Rayo Vallecano fırsatı değerlendiremedi. La Liga’da Salı günü Huesca’nın kazanmasıyla birlikte ligin son sırasına yerleşen Rayo Vallecano’nun yavaş yavaş umutları tükenmeye başlıyor. Ligde kalan 5 maçta en azından 3 galibiyet almaları şart gözüküyor ama bunun da yeterli olacağı şüpheli. Sevilla maçı öncesinde Alvaro Medran ve golcü Raul De Tomas kart cezaları sebebiyle forma giyemeyecek. Rayo Vallecano’da golcü Raul De Tomas cezalı. Bu sebeple Sevilla deplasmanında skor üretmeleri son derece zor. Ben Sevilla’nın rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum. Ev sahibi kazanır.
REAL SOCİEDAD – VİLLARREAL: KGVAR / 1.30 (iddaa) – 1.61 (bets10) = Real Sociedad son haftaların formsuz takımlarından bir. Geçtiğimiz hafta sonu Barcelona deplasmanından 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Real Sociedad’ın Avrupa Ligi umutları da iyice azaldı. La Liga’da son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Imanol’un öğrencileri savunmada da pek güven vermiyor. Üst üste 8 maçtır kalesini gole kapatamayan Real Sociedad’ın bugün de kalesinde gol görmesi yüksek ihtimal. Villarreal bu sezonun genelinde kabus dolu haftalar geçirmişti ama son haftalarda aldıkları galibiyetler ile kümede kalmaları için büyük çaba sarf ediyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu El Madrigal’de Leganes’i konuk eden Villarreal, rakibini 2-1 mağlup ederek puanını 36 yaptı ve düşme hattının 4 puan üzerine çıktı. Real Sociedad maçı öncesinde Bruno Soriano ve Daniel Bonera’nın sakatlıkları bulunuyor. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Ben iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum. Karşılıklı goller izleriz.
GETAFE – REAL MADRİD: KGVAR / 1.45 (iddaa) – 1.71 (bets10) = Getafe bildiğimi gibi Valladolid deplasmanında aldığı 2-2’lik beraberlik ile ligde 5. Sıraya gerilemişti. Geçtiğimiz hafta sonu ise sahasında Sevilla’yı konuk eden Getafe, rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı ve rakibinin bir basamak üzerine geçip tekrardan 4. Sıraya yerleşti. Bu hafta içi sahasında Real Madrid’i konuk edecek olan Getafe’de savunmadan Djene Dakonam’ın kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. Real Madrid’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Liga’da bu sezon çok kötü bir form grafiği çiziyorlar ama iç sahada Benzema önderliğinde de kazandıklarını belirtelim. Geçen hafta Athletic Bilbao karşısında Benzema’nın 3 gol attığı karşılaşada rakibini 3-0 ile geçen Zidane’nin öğrencileri ikincilik iddiasını sürdürüyor. Getafe deplasmanı öncesinde Sergio Ramos ve Odriazola’nın sakatlıkları devam ediyor. Getafe iç sahada çok etkili bir takım. Real Madrid ise son haftalarda deplasmanda güven vermiyor. İki takımında skor üreteceği bir maç olur.
Toplam İddaa Oranı: 2.26
Toplam Bets10 Oranı: 3.63
İddaa Tahminleri ve Yorumları En iyi İddaa Tahmin Sitesi – Futbol TR