Yenilikler
Anasayfa / BAHİS TAHMİNİ / Günün İddaa Kuponu (2) 22.08.20221

Günün İddaa Kuponu (2) 22.08.20221

22 Ağustos Pazar günü için Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1 karşılaşmalarını kupon haline getirdim. Bol şanslar.

Bayern Münih – Köln: 3.5 ÜST, 1.55 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Almanya Bundesliga‘da 2. hafta heyecanı devam ederken, son şampiyon Bayern Münih evinde Köln‘ü ağırlıyor. 22 Ağustos Pazar günü fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 18:30’da, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Bayern Münih cephesinde Robert Lewandowski rüzgarı esmeye devam ediyor. Son şampiyon Münih, Julian Nagelsmann ile yeni bir yapılanma içerisine girerken, ev sahibi Almanya Bundesliga’nın ilk haftası mağlubiyetten kurtaran isim Lewandowski oldu. Polonyalı golcü Mönchengladbach karşısında skor 1-0 devam ederken, takımını beraberliğe taşıdı. Hafta içi ise ezeli rakibi Dortmund ile Almanya Süper Kupa Finalinde karşılaşan ev sahibi, Robert Lewandowski’nin 2, Müller’in 1 golüyle 3-1’lik galibiyete uzandı ve Nagelsmann önderliğinde aldığı ilk galibiyette kupa sevinci yaşadı. Yeni transfer Dayot Upamecano ilk maçın aksine Dortmund karşısındaki performansıyla geçer not alırken, Bayern Münih kısa sürede toparlandı ve hem savunmada hem de hücum hattında etkisini arttırdı. Bayern Münih cephesinde Pavard ve Roca ve sakat. Almanya Bundesliga’nın ilk haftasında Hertha Berlin ile karşılaşan Köln, maça durgun başlarken, henüz 4. Dakikada 1-0 geriye düştü. İlk yarının son 5 dakikasına kadar, rakip kaleye isabetli şut dahi göndermeyi başaramayan ekip, Modest’in enfes kafa golüyle oyuna ortak olmayı başarırken, 2. Yarıya damgasını vurdu ve haftayı 3-1’lik iç saha galibiyetiyle noktaladı. İkinci yarıda yıldızı parlayan isim 2 golle Florian Kainz oldu. Transfer döneminde Mark Uth, Marvin Schwäbe, Dejan Ljubicic ve Timo Hübers kadrosuna katan ekip, Marvin Schwäbe dışında bütün yeni transferlerine ilk 11’de forma şansı verdi. Sezona iyi başlayan Köln, son şampiyon Münih karşısında sürpriz arayacak. Köln takımında Horn sakat. Süper Kupa zaferiyle güven tazeleyen Bayern Münih ve ilk hafta 3 golle 3 puana uzanan Köln’ün karşı karşıya geleceği 2. Haftada, 3.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Hoffenheim – Union Berlin: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ;22 Ağustos Pazar günü, Hoffenheim ile Union Berlin 3 puan mücadelesi verecek. Almanya Bundesliga‘nın 2. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 16:30’da start alırken, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Hoffenheim, Sebastian Hoeness ile yola devam ederken, Almanya Bundesliga’da harika bir sezon açılışına imzasını attı. Konuk olduğu Augsburg deplasmanında Larsen, Adamyan, Rutter ve Rudy’nin golleriyle 4-0’lık galibiyete uzanan ekip, Stuttgart ile birlikte yeni sezonun en iyi başlangıcını yaptı. Yeni sezon öncesi kadro kalitesini büyük ölçüde koruyan Hoffenheim, David Raum, Angelo Stiller ve Sebeastian Rudy takviyeleriyle kadrosunu güçlendirmişti. İlk maçta hücum etkisiyle dikkat çeken ev sahibi, savunma hattında da hafife alınmayacak bir maç çıkarttı ve Augsburg’a isabetli şut şansı dahi vermedi. Hoffenheim sezona en hazır takımlar arasına girmeyi başardı. Hoffenheim cephesinde Bicakcic, Kaderabek, Bebou, Hubner, Grillitsch, Nordtveit ve Skov’nun sakatlığı bulunuyor. Union Berlin sezona iyi bir başlangıç yaptı. Almanya Bundesliga’nın ilk haftası Bayer Leverkusen’i evinde ağırlayan Urs Fischer’ın öğrencileri, Max Kruse’nin asistinde Awoniyi ile üstünlük golünü bulurken, Berlin’in üstünlüğü sadece 5 dakika sürdü. Haftayı 1-1’lik beraberlikle kapatan Union Berlin, hafta içi ise UEFA Uluslar Ligi Play Off Turu’nda konuk olduğu KuPS Kuopio deplasmanından 4-0’lık galibiyetle döndü. Kruse ve Awoniyi bir kez daha takımını sırtlarken, geçtiğimiz sezon Bundesliga’nın sürpriz takımı Union Berlin, yeni sezonda zorlu rakipler karşısında kaybetmeyerek, güven tazeledi. Yeni transfer Awoniyi ile Union Berlin hücum hattını fazlasıyla güçlendirdi. Union Berlin takımında Bruns, Dajaku, Promel, Schneider sakat. Almanya Bundesliga’ya harika bir başlangıç yapan Hoffenheim ve Konferans Ligi sahnesinde yorgun dönse de, aldığı galibiyetle dikkat çeken Union Berlin’in, zorlu 90 dakikada gol bulacağını düşünüyorum.

Lyon – Clermont: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 22 Ağustos Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1‘in 3. hafta mücadelesinde, Lyon ile Clermont karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 14:00. Lyon’da, Peter Bosz dönemi üst üste puan kayıplarıyla başladı. Transfer döneminde Joachim Andersen, Jean Lucas, Melvin Bard ve Memphis Depay’ın gidişiyle birlikte eski gücünü kaybeden Lyon, şuana kadar sadece Henrique ve Damien Da Silva’yı kadrosuna katabildi. Sezona teknik adam değişikliğiyle başlayan ev sahibi, ilk hafta evinde ağırladığı Brest karşısında mağlubiyetten Slimani’nin golüyle kurtulurken, 2. Hafta Angers deplasmanında savunma kabus gibi bir hafta geçirirken, 3-0’lık mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Lyon cephesinde savunmanın önemli ismi Marcelo, maçta oldukça kötü bir performans sergilerken, kadro dışı bırakıldı. Güç kaybeden Lyon, bu hafta evinde ligin sürpriz takımı Clermont’u konuk edecek. Lyon cephesinde Cornet, Denayer, Pintor ve Reine-Adelaide’nin sakatlığı bulunuyor. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Clermont, yeni sezona 2’de 2 yaparak başladı. Angers ile birlikte en iyi sezon başlangıcına imza atan konuk ekip, Bordeaux ve Troyes engellerini 2-0’lık galibiyetlerle geçmeyi başarırken, hem savunma hem de hücum hattında büyüleyici bir 180 dakika geçirdi. 2 maçta 3 gol atmayı başaran Mohamed Bayo, Payet ile birlikte şuan için ligin en golcü ismi. Yeni transferler arasında sadece Salis Abdul Samed takımda forma şansı bulurken, 2 maçta 90 dakika forma giyen genç yıldız, takımla birlikte oldukça iyi bir oyun ortaya koydu. Sezonun sürpriz takımı Clermont, Pascal Gastien yönetiminde çok formda. Sezona kabus gibi bir başlangıç yapan Lyon ve ilk 2 haftanın en sürpriz takımı Clermont’un karşı karşıya geleceği mücadelede, Karşılıklı Gol Var seçeneği denenmeye değer. Lyon’un toparlanma ihtiyacı var. Clermont ise ilk 2 haftadan rüştünü ispatladı.

Toplam İddaa Oranı: 3.62

Bets10 Bahis Oranı: 4.76

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Adana Demirspor İddaa Tahmini 17.05.2024

Trendyol Süper Lig’de hedefi bulunmayan iki takım, Antalyaspor ve Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Saat …

Portekiz Liga Portugal iddaa tahminleri ve analizleri

Rio Ave Benfica İddaa Tahmini 17.05.2024

Portekiz Lig’inin 34. haftasında; ligde 10. Sırada bulunan Rio Ave evinde, ligde 2. Sırada yer …