Yenilikler

Günün İddaa Kuponu (2) 09.02.2026

9 Şubat Pazartesi gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 2 maçlık iddaa kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Fenerbahçe – Gençlerbirliği: KGVAR, 1.82 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ;

Fenerbahçe’nin Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk umutları devam ediyor. 2 hafta önce yaşanan Göztepe beraberliğinin ardından Kocaelispor’un konuğu olan Sarı Lacivertliler, karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Marco Asensio ve Dorgeles Nene’nin attığı gollerle zor bir deplasmanda 3 puan ile dönen Fenerbahçe’de moraller yerinde. Devre arasında da N’Golo Kante gibi bir dünya yıldızını kadrosuna katan Fenerbahçe, gözünü Trendyol Süper Lig şampiyonluğuna dikti.

Domenico Tedesco’nun ekibi Trendyol Süper Lig’de bu sezon mağlubiyeti bulunmayan tek takım konumunda. Üst üste 20 maçtır kaybetmiyorlar ve lider Galatasaray’ın 3 puan gerisindeler. Son dönemde Marco Asensio’nun müthiş bir performans gösterdiğini de belirtelim. Öte yandan hafta içi Türkiye Kupası’nda Erzurumspor’u 3-1 ile geçen Sarı Lacivertliler kupada da yoluna devam ediyor. Ligde bu hafta Kadıköy’de Gençlerbirliği’ni konuk edecek Fenerbahçe’de savunmadan Milan Skriniar ve Edson Alvarez cezalı. Levent Mercan ve Archie Brown’un sakatlıkları ise devam ediyor.

Gençlerbirliği Trendyol Süper Lig’de 2026 yılında iyi bir performans gösteriyor. Kırmızı Siyahlılar geçtiğimiz hafta sonu konuk ettiği Gaziantep FK karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 2-1 mağlup ederek puanını 22’ye yükselttiler. Metin Diyadin’in ekibi düşme hattının şimdilik üzerinde. Trendyol Süper Lig’de son 6 karşılaşmada sadece Antalyaspor deplasmanında kaybettiklerini de belirtelim. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı ise Gençlerbirliği, Fenerbahçe karşısında 3-1 kaybetmişti. Bu kez Kadıköy’de sürpriz peşindeler. Karşılaşma öncesinde Gençlerbirliği’nde Oghenekaro Etebo ve Moussa Kyabou’nun sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe bu sezon Trendyol Süper Lig’de maç kaybetmedi. Tam 20 maçtır yenilgi yüzü görmüyorlar. 3 kulvarda da yoluna devam Sarı Lacivertliler bugün Gençlerbirliği karşısında maçın favorisi ama son haftalarda Ankara ekibi hücumda üretkenlik gösteriyor. Bugün Skriniar’da cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Bu sebeple gollere yöneleceğim. Hem Fenerbahçe hem de Gençlerbirliği skor üretmeyi başarır. Tercihim karşılıklı gol var.

Villarreal – Espanyol: MS 1, 1.52 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ;

Villarreal adına son haftalarda pek iyi geçmiyor. Marcelino’nun öğrencileri La Liga’da şampiyonluk yarışının gerisinde kaldı. Zaten uzun vadede de sonuna kadar gitmeleri beklenmiyordu. Geçen hafta sonu El Sadar’da Osasuna’ya konuk olan Villarreal mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Villarreal’in 2 golü de Gerard Moreno’dan geldi. La Liga’da üst üste 3 maçtır kazanamayan Villarreal, 4. sıradaki Atletico Madrid’in gerisine düşmüş durumda. Bu hafta sonu ise La Ceramica’da Espanyol ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde ev sahibinde Ayoze Perez, Logan Costa, Juan Foyth ve Thomas Partey’in sakatlıkları sürüyor. Alfonso Pedraza ise kart cezalısı.

Espanyol’da La Liga’da son dönemin formsuz takımlarından biri diyebiliriz. Manolo Gonzalez’in öğrencileri üst üste 5 maçtır galibiyet sevinci yaşayamadı. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Alaves karşısında puan alamadılar. Mücadeleyi 2-1 kaybettiler. Roberto Fernandez’in golüyle öne geçtikleri karşılaşmadan puansız ayrılan Espanyol’da moraller bozuk. La Liga’da son 5 maçtır kazanamayan Espanyol bu 5 maçlık süreçte sadece 1 puan toplayabildi. İlk 4 yarışının da gerisinde kalmaya başlayan Espanyol bu hafta La Ceramica’da Villarreal’in konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Espanyol’da Javi Puado’nun sakatlığı devam ediyor.

Villarreal son 3 maçtır galibiyet ile tanışamadı. Geçen hafta El Sadar’da Osasuna ile 2-2 berabere kaldılar. Bugün ise formsuz Espanyol’u konuk edecekler. Espanyol’da son dönemde kötü sonuçlar alıyor. Üst üste 5 maçtır kazanamayan bir Espanyol var. La Ceramica’da ev sahibi Villarreal’i favori görüyorum. Espanyol karşısında kazanarak moral bulurlar.

Toplam İddaa Oranı: 2.76

Bets10 Bahis Oranı: 17.20

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

2026 Dünya Kupası Curaçao İncelemesi – Curaçao, E Grubunun Zayıf Halkası

Curuçao adına tam anlamıyla peri masalı yaşanıyor. Ülke tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nda mücadel edecek …

2026 Dünya Kupası Türkiye İncelemesi – Bizim Çocuklar Zafer Peşinde!

Tam 24 yıl aradan sonra Türkiye, Dünya Kupası macerasına ortak olacak. Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye’den …