Yenilikler

Espanyol Osasuna İddaa Tahmini 01.12.2019

İspanya La Liga’da ligin dibinde yer alan ve 4 haftadır galibiyet alamayan Espanyol bu hafta evinde, Osasuna karşısında kazanıp çıkışa geçmek istiyor.

Espanyol Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde. Espanyol kazanır 2.75, beraberlik 3.25, Osasuna kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış. Bu karşılaşma aynı zamanda iddaa da ‘tek maç’ olarak oynanabilecek.

Espanyol Düşme Hattında

Espanyol, haftalardır La Liga’da düşme hattın yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ligde iç sahada Getafe ile karşılaşan Pablo Machin’in ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmayı başardı. Ancak topladıkları 9 puan ile düşme hattında yer alan Espanol’un ligini dibindeki Leganes ile arasında sadece 3 puanlık fark var. Leganes ile beraber ligin en vasat takımları arasında gösteriliyorlar. Avrupa Ligi’nde ise sürpriz bir şekilde yoluna devam eden Espanyol, hafta içi Ferencvaros deplasmanında 2-2 berabere kaldı ve gruptan çıkmayı garantiledi. Bu hafta La Liga’da Osasuna’yı konuk edecek Espanyol’da Matias Vargas, Naldo ve Javi Lopez’in sakatlıkları bulunuyor. Facundo Ferreyra’nın durumu ise belirsiz.

Osasuna’da 2 Eksik

Osasuna ise ligin orta halli takımlarından. La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Athletic Bilbao’yu konuk eden Jagoba Arrasete’nin öğrenciler, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı ve bu sezon La Liga’da ilk kez bir iç saha maçında mağlubiyet yaşadı. Yazmış olduğumuz analizleri bir başka yerde görürseniz lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Bilbao maçı öncesine kadar Osasuna’nın El Sadar’da 6 maçlık yenilmezlik serisi vardı. Bu hafta Espanyol deplasmanına konuk olacak Osasuna’da kaleci Ruben Martinez ve savunmadan Aridane Hernandez’in sakatlıkları bulunuyor.

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Hem Espanyol hem de Osasuna son maçlarda formsuz. Ben dengeli ve az gollü bir maç bekliyorum. Beklentim 3 golün çıkmayacağı yönünde.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.48

Avrupa Bahis Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.61

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol’da kötü gidişat devam ediyor. Osasuna karşısında öne geçtikleri karşılaşmada rakibine 4-2 mağlup olan Espanyol, bu sezon hala iç sahada galibiyet ile tanışamadı.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

Almanya’dan Hazırlık Provası – ABD Almanya İddaa Tahmini

2026 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapan ülkelerden biri olan ABD, ilk hazırlık maçında güçlü Almanya …

Portekiz Hazırlık Maçında Şili İle Karşılaşacak – İddaa Tahmini

Hazırlık maçları heyecanı devam ediyor. Portekiz ile Şili’nin karşı karşıya geleceği mücadele saat 20.45’te başlayacak …