Yenilikler

Dynamo Kiev Partizan İddaa Tahmini 7.12.2017

Avrupa Ligi İddaa Tahminleri
Avrupa Ligi İddaa Tahminleri

Dynamo Kiev Partizan İddaa Tahmini 7.12.2017

Uefa Avrupa Ligi B gurubu son maçında Dynamo Kiev ile Partizan Perşembe günü TSİ 21:00’da NSK Olympiyskiy Stadyumun’da karşı karşıya geliyor. Mücadele Tivubu Kanal 82′den naklen olarak yayınlanacak. Maçı Polanya Fedarasyonu’ndan Pawel Gil yönetecek.

İddaa ev sahibi takıma 1.50 oran, beraberliğe 3.30 oran, deplasman takımı galibiyetine ise 4.30 oran vermiş. Bets10 sitesi ise Dynamo Kiev galibiyetine 1.63 oran, beraberliğe 3.95 oran, Paartizan galibiyetine ise 5.65 oran sunmuş.

Dynamo Kiev Liderlik Aşkına

Ukrayna temsilcisi Uefa Avrupa Ligi’nde oynamış olduğu 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 10 puan topladı. 11 gol atıp 8 gol yediler. Bu maçta ise rakipleri ikinci sıradaki Partizan 8 puanda ve grupta ikinci sırada. Kiev için bu durum grup liderliği açısından önem taşımakta. Bu karşılaşmada sakatlıklarından ötürü Burada Sydorchuk forma giyemeyecek. Dynamo Kiev  Ukrayna Premier Lig’inde ise oynamış olduğu 17 maçta 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 38 puandalar ve lig 2. konumundalar.

Partizan Soğuk Kiev deplasmanında

Miroslav Djukic’in öğrencileri  Uefa Avrupa Ligi  B grubunda oynamış olduğu 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve  ve 1 mağlubiyet alarak 8 puan topladılar ve grubun 2. sırasındalar. 7 gol atıp 5 gol yediler. Partizan takımı  gruptan çıkmayı garantiledi. İki takımın oynadığı ilk maçta D.kiev ilk maçı deplasmanda 3-2 kazanarak ikili averaj da avantajlı bir konuma geldi. Partizan Sırbistan Süper Ligi’nde ise oynamış olduğu 20 maçta 14 galibiyet alarak 47 puanda ve lig 2. durumunda.Partizan’da bu önemli maç öncesi sadece Kosovic sakat.

İddaa Tahmini

Her iki takımda gruptan çıkmayı garantiledi. Maçta birden fazla gol olacağını düşünüyorum. Tahminim, 1.5 gol üstü seçeneği

İddaa Oranı: 1.5 gol üstü / 1.10

Bets10 Oranı: 1.5 gol üstü / 1.29

Hakkında Kenan Dede

Futbol geçmişim yardımcı antrenörlüğe kadar dayanıyor, 1995 -1999 yıllarında Almanya'nın amatör kulüplerinde yardımcı antrenörlük yaptım. Futbol hayatımın bir parçası. Futbol TR de yazılarımı siz değerli okuyuculara ulaştırabileceğim için ayrı bir heyecan yaşıyorum.

Mutlaka bakın

Belçika, Son Hazırlık Maçında Tunus İle Karşılaşacak – İddaa Tahmini

2026 Dünya Kupası öncesinde hazırlık maçları heyecanı devam ediyor. Belçika ile Tunus’un karşı karşıya geleceği …

2026 Dünya Kupası Ekvador İncelemesi – Enner Valencia, Ekvador’u Sırtlayabilecek mi?

Ekvador, Dünya Kupası Güney Amerika Elemelerinde gösterdiği dikkat çekici performans ile 2026 Dünya Kupası bileti …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir