Yenilikler

Dijon PSG İddaa Tahmini 12.03.2019

Fransa Ligue 1 kapsamında 12 Mart Salı akşamı, Dijon ile PSG, Gaston Gerard Stadı’nda 3 puan mücadelesi verecek.

417 İddaa kodu ile belirlenen karşılaşmanın başlama saati 21:00. Yurt dışı güvenilir bahis sitesi Bets10, Dijon galibiyetine 13.50, beraberliğe 6.95, PSG galibiyetine ise 1.21 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerini incelersek 2.5 Üst 1.36, 2.5 Alt 3.20 kazandırıyor.

Dijon Galibiyeti Unuttu

Fransa Ligue 1’in düşme hattından yer alan bir diğer takımı Dijon oldu. 27 maç sonunda 5 galibiyet, 6 beraberlikle 21 puan toplayan ev sahibi, 18. sırada yer alıyor. Düşme hattının hemen üzerinde yer alan Monaco’nun tam 6 puan gerisinde yer alan Dijon, adım adım alt lige ilerliyor. Fransa Ligue 1 kapsamında çıktığı son 6 maçtan sadece 1 puan çıkarabilen Antoine Kombouare ve öğrencileri, son haftalarda vasat bir futbol ile son derece kötü sonuçlar aldı. Lider PSG’yi sahasında konuk edecek olan Dijon, bu hafta sahadan puan alırsa lige tutunma umutlarını arttıracak. Ancak ev sahibi için PSG karşısında 1 puan bile büyük sürpriz olur.

PSG Lige Mutsuz Döndü

Geçtiğimiz hafta içi Manchester United karşısında 3-1 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi’ne veda eden PSG, tamamen lige odaklandı. İlk maç 2-0 deplasmanda kazanmasına rağmen iç sahada mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan konuk ekip, sansasyonel bir şekilde Avrupa macerasını kaybetti. Fransa Ligue 1’de ise çıktığı 26 maçtan 23 galibiyet, 2 beraberlikle 71 puan toplayan PSG, en yakın rakibine 14 puan fark açarak liderlik koltuğuna oturdu. Elinde sadece lig şampiyonluğu kalan Thomas Tuchel ve öğrencileri, bu sezon lig kapsamında sergilediği harika futbolun üzerine koyarak haftalar öncesinden şampiyonluğu garantileyecek ve taraftarlarını teselli edecektir. Ligin en zayıf halkalarından Dijon deplasmanına çıkacak olan PSG, bu hafta hata yapmaz.

İddaa Tahmini

Konuk ekip PSG’nin deplasmanda farklı kazanacağını düşünenlerdenim.

İddaa Oranı: H2 / 1.35

Bets10 Oranı: H2 / 1.53

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

2026 Dünya Kupası Curaçao İncelemesi – Curaçao, E Grubunun Zayıf Halkası

Curuçao adına tam anlamıyla peri masalı yaşanıyor. Ülke tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nda mücadel edecek …

2026 Dünya Kupası Türkiye İncelemesi – Bizim Çocuklar Zafer Peşinde!

Tam 24 yıl aradan sonra Türkiye, Dünya Kupası macerasına ortak olacak. Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye’den …