Yenilikler

Celta Vigo Granada İddaa Tahmini 15.09.2019

İspanya La Liga‘da sezona iyi bir giriş yapan Celta Vigo evinde, Granada‘yı konuk edecek. Ev sahibi Celta Vigo mücadelede favori olarak gösterilen taraf.

Celta Vigo Granada arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Celta Vigo kazanır 1.5, beraberlik 3.05, Granada kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış.

Celta Vigo İyi Başladı

Celta Vigo sezona iç sahada Real Madrid’i konuk ederek başlamış ve rakibine 3-1 mağlup olmuştu. Ancak oyun anlamında gerçekten etkili bir futbol sergilemişlerdi. 2. hafta ise yine iç sahada oynayan Celta Vigo, Valencia’yı 1-0 mağlup ederek ilk haftaki oyunun devamını getirdi 3 puana ulaştı. Milli maç arasından önceki hafta ise Sevilla gibi bir deplasmanda 1 puan ile döndüler. Oyuna sonradan giren Santi Mina beraberlik golünde asisti yaparak ilk 11’e göz kırptı. Fran Escriba’nın Iago Aspas’ın partneri olarak Gabriel Fernandez ya da Santi Mina ikilisinden hangisine şans vereceği merak konusu. Granada maçı öncesinde David Costas ve Rafinha’nın sakatlıkları bulunuyor. Okay Yokuşlu’nun durumu ise belirsiz.

Granada Dış Sahada Etkili

Granada bu sezon ligin yeni takımlarından biri olmasına rağmen ilk 3 haftalık dilimde oldukça iyi işler yaptı diyebiliriz. Villarreal ve Espanyol deplasmanında toplanan 4 puan ile La Liga’da 9. sıraya yerleştiler. Özellikle milli maç arasından önceki hafta Espanyol deplasmanında aldıkları 3-0’lık galibiyet takdire şayan. Espanyol karşısında etkili bir futbol sergileyen Puertas, galibiyetin alınmasında baş rol oynamıştı. Celta Vigo maçı öncesinde Alex Martinez ve Yan Brice’nin durumları belirsiz.

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Granada özellikle deplasman maçlarında hücumda çok etkili. 2 maçta 7 gol attılar. Hem Celta Vigo’dan hem de Granada’dan bugün gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo, maçın henüz 30. dakikasında 9 kişi kalınca işler değişti. Granada deplasmanda skor üretti ama eksik kalan Celta Vigo, gol bulamayınca tercihimiz kaybetti.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

İsveç Allsvenskan: Düşme Hattındaki Örgryte’ın Konuğu Djurgarden – İddaa Tahmini

İsveç Allsvenskan’da 20 Temmuz Pazartesi günü 2 maç var. Düşme hattındaki Örgryte evinde, Djurgarden’ı ağırlayacak. …

Karadeniz’de Transfer Savaşı! Rick Van Drongelen Trabzonspor Yolunda, Mouandilmadji’ye Teklif Yapıldı…

Transfer çalışmalarını son sürat devam ettiren Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Samsunspor forması ile başarılı bir performans …