Yenilikler

Beşiktaş Dynamo Kiev Şampiyonlar Ligi Maçı İddaa Tahmini (28.09.16)

futboltr_konya_besiktas

Şampiyonlar ligi maçlarına iddaa bahsi yapmak hem keyifli ama bir yandan da oldukça zor. Bütün liglerin öncü takımlarının birbirleriyle müsabaka içersinde olduğu bir organizasyonda, hangi takımın hangi koşullarda kimi yenip, kime yenileceğini kesitrmek gerçekten zor. Her maçın iki yönlü bir tarafı oluyor.

Beşiktaş Dynamo Kiev maçı buna bir örnek teşkil ediyor.  Gerçekten sonucu önceden pek kestirilemeyen maçlardan diyebiliriz. Zaten iddaa risk merkezi bunu da göz önüne alarak Beşiktaş Kiev maçını tek maç olarak açıkladı. İddaa oranları 1.85, 3.20 ve 2.90 şeklinde. Favorisi net olan hiçbir maça şu ana kadar iddaa, kendi tarihinde tek maç bahsi açmadı. Türkiye’de insanlar bu tip maçlarda duygusallık yapıp kendi takımlarına gözleri kapalı basabiliyor, oysa Şampiyonlar ligi’nde maç kazanmak öyle kolay bir durum değildir.

Ukrayna temsilcisi Dynamo Kiev, Shaktar kadar olmasa da ülkesinin popüler takımlarından bir tanes. Geçmişte Avrupa’da daha öncü bir takımken şu anda en fazla grup aşamasında mücadele ediyorlar. Fenerbahçe’nin eski yıldız futbolcusu Rebrov  Kiev takımını çalıştırıyor. Çok sert ve otoriter bir hoca profili çiziyor, zaten oyuncuyken de benzer br soğukkanlılığa sahipti. Kiev ligde pek iyi gitmiyor, 3 maç üst üste kazanamadıktan sonra bu hafta ligde galip geldiler. Şampiyonlar ligi’nin ilk maçında ise kendi evlerinde Napoli takımına 2-1 kaybettiler. Ama o maçta kötü bir futbol oynamadılar.

Beşiktaş ise Talisca‘nın son saniye golüyle Portekiz’den puanı koparmıştı. Hafta arasında derbi maçına çıkan Beşiktaş, zorluk seviyesi yüksek maçlarda tutuk bir futbol sergiliyor, bunu pek kıramadılar. Dynamo Kiev maçında bu yüzden onlara gözü kapalı güvenemiyorum. Bu maç özelindeki bahis tercihim 2-3 gol aralığı olacaktır. Temsilcimize başarılar dileriz.

Hakkında Kaan Yılmaz

Küçük yaşlardan itibaren çeşitli yaş gruplarında futbol oynadım. Geçirdiğim bir sakatlıktan ötürü futboldan pratik düzeyde uzunca bir süre uzak kaldım. Fakat izleyici olarak futboldan koptuğum söylenemez. Öte yandan basketbolu da son derece keyifli buluyorum.

Mutlaka bakın

2026 Dünya Kupası Curaçao İncelemesi – Curaçao, E Grubunun Zayıf Halkası

Curuçao adına tam anlamıyla peri masalı yaşanıyor. Ülke tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nda mücadel edecek …

2026 Dünya Kupası Türkiye İncelemesi – Bizim Çocuklar Zafer Peşinde!

Tam 24 yıl aradan sonra Türkiye, Dünya Kupası macerasına ortak olacak. Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye’den …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir