Yenilikler

Astana Valletta İddaa Tahmini 08.08.2019

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu‘nun ilk ayağında 8 Ağustos Perşembe akşamı, Astana sahasında Valletta‘yı konuk edecek.

465 İddaa koduyla belirlenen müsabakanın başlama saati 17:00. Yurt dışı güvenilir bahis sitesi Bets10, Astana galibiyetine 1.14, beraberliğe 7.05, Valletta galibiyetine ise 14.50 oran belirlemiş durumda.

Astana İç Sahada Avantajlı

Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu kapsamında zor bir kura çeken ve CFR Cluj ile eşleşen Astana, güçlü rakibini ilk maçta 1-0 mağlup etmeyi başarsa da, deplasmanda etkisiz kaldı ve 3-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden ev sahibi, doğrudan katıldığı UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu’nda Coloma karşısında ilk maçı 0-0 beraberlikle tamamlarken iç sahada 4-1 kazanarak Valletta’nın rakibi oldu. Bu süreçte lig maratonunu da sürdüren Astana, ligin 21. Haftasına liderin 1 puan gerisinde giriyor. Sezonun sona ermesine 1 hafta kala şampiyonluk şansını sürdüren ev sahibi, bu zorlu süreçte Kazakistan Ligi ve Avrupa Ligi hevesinden vazgeçmedi. Astana cephesinde eleme turlarında 3 gol atmayı başaran Marin Tomasov takımın en formda ismi.

Valletta Galibiyeti Unuttu

Konuk ekip Valletta ise UEFA Şampiyonlar Ligi’ne geçtiğimiz hafta 2. Eleme Turu kapsamında veda etti. Ferencvaros karşısında galibiyet adına yeterli olmayı başaramayan Malta temsilcisi, 1-1 ve 3-1’lik skorlarla UEFA Avrupa Ligi’ne döndü. Valletta yeni sezon kapsamında sadece Şampiyonlar Ligi mücadelelerine çıkarken 4 maç sonunda hiçbir rakibini mağlup etmeyi başaramadı. 1. Eleme Turu’nda Dudelange ile iki maçı da berabere tamamlayan ve skor avantajıyla üst tura yükselen ekip, galibiyetten uzak görüntüsünü sürdürmeye devam ediyor.

İddaa Tahmini

Astana turun ilk ayağında iç saha avantajını değerlendirerek, maç kazanmakta zorlanan rakibi karşısında farklı kazanacaktır.

İddaa Oranı: H1 / 1.25

Bets10 Oranı: H1 / 1.52

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi: Real Madrid’in Konuğu Leipzig – İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi Lig Aşaması 3. Hafta heyecanı devam ediyor. Real Madrid ile Leipzig’in karşı …

UEFA Şampiyonlar Ligi: Allianz Arena’da Devlerin Mücadelesi – Bayern Münih Arsenal İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi Lig Aşaması 3. Haftanın en önemli maçlarından biri. Bayern Münih evinde, Arsenal …