Yenilikler
Anasayfa / Austin / Austin Portland Timbers İddaa Tahmini 02.07.2021

Austin Portland Timbers İddaa Tahmini 02.07.2021

ABD Major Lig 2021 Sezonunun 12. Haftasında, Austin ile Portland Timbers karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 04.30’da başlayacak ve bilyoner.com’dan canlı olarak yayınlanacak.

Austin ile Portland Timbers, arasındaki mücadele öncesi bets10 tarafından belirlenen bahis oranlarına göz atacak olursak; Austin galibiyeti 2.10, beraberlik 3.30, Portland Timbers galibiyeti 3.60 olarak açıklanmış.

Austin Galibiyete Hasret

Ligde son olarak Columbus Crew ile karşılaşan Austin sahadan 0-0 beraberlik ile ayrıldı. Karşılıklı atakların ve pozisyonların yaşandığı mücadelede taraflar ellerine geçen fırsatları değerlendiremediler ve puanları paylaşarak sahadan ayrıldılar. Bu beraberlik ile Josh Wolff’un öğrencileri, ligdeki galibiyet hasretlerini de 8 maça çıkarmış oldular. Şuanda 10 puan ile averaj ile 11. sırada yer alıyorlar. Bu hafta Portland Timbers’ı konuk edecekler ve galibiyet hasretlerini dindirmeye çalışacaklar. Bu sezon ligde evinde 2 müsabakaya çıkan Austin, 2 karşılaşmadan da 0-0 beraberlik ile ayrıldı. Müsabaka öncesinde Ulises Segura, Aaron Schoenfeld, Ben Sweat ve Danny Housen’in sakatlıkları bulunuyor.

Portland Timbers İstikrarsız

Ligde evinde Kansas’ı 2-1 yenen, ardından Houston Dynamo ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Portland Timbers son olarak Minnesota United’a evinde 1-0 yenildi. Aldıkları bu istikrarsız sonuçların ardından 13 puan ile 1 maçları eksik 8. sırada yer aldılar. Bu hafta Austin deplasmanına konuk olacaklar ve sahadan 3 puan ile ayrılarak kaybettikleri puanları telafi etmeye çalışacaklar. Bu sezon deplasman maçlarına baktığımızda; 1 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet aldıklarını görüyoruz. Müsabaka öncesinde Ismaila Jome, Jeff Attinella, Jaroslaw Niezgoda, Cristhian Paredes ve Andy Polo’un sakatlıkları bulunuyor.

İddaa Tahmini

Austin Hücum gücü yüksek bir takım değil ligde oynadıkları son 7 mücadelede de 2.5 gol barajı aşılmadı. Ben yine bu barajın altında kalınacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.71

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.83

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Austin rakibinin pozisyon üretmesine izin vermediği mücadelede eline geçen fırsatları da gole çevirmeyi başardı ve sahadan 4-1 galibiyet ile ayrıldı.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Ayaz Karacan

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund PSG İddaa Tahmini 01.05.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund evinde, PSG ile karşı karşıya gelecek. …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 30.04.2024

30 Nisan 2024 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar …