Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Valladolid Granada İddaa Tahmini 11.04.2021

Valladolid Granada İddaa Tahmini 11.04.2021

İspanya La Liga’da geçen haftayı mağlubiyet ile kapatan iki takım, Valladolid ve Granada karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.30’da Smart Spor kanalından yayınlanacak.

Valladolid ile Granada arasında zor bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranları incelediğimizde ev sahibi Valladolid galibiyetine 2.21, beraberliğe 3.30, konuk ekip Granada galibiyetine 3.60 oran belirlenmiş durumda.

Valladolid Son Dakikada Yıkıldı

Valladolid, bildiğimiz gibi geçen hafta Barcelona deplasmanına konuk oldu. Nou Camp’ta çok iyi mücadele ettiler ama son dakikada yenen golle mağlup oldular. Barcelona’ya 1-0 kaybeden Valladolid, puan almayı hak eden bir performans göstermişti. La Liga’da 4 maç aradan sonra mağlup olan Sergio Gonzalez’in ekibi, bu hafta Granada’yı konuk edecek. Maç öncesinde Oscar Plano kart cezalısı. San Emeterio ve Raul Garcia ise sakat.

Granada’da Gidişat Kötü

Granada’da kötü gidişat devam ediyor. 2 hafta önce Valencia’ya 2-1 kaybeden Granada, geçen hafta ise iç sahada Villarreal’e 3-0 mağlup oldu. La Liga’da son 4 maçta 3 mağlubiyet alan Diego Martinez’in öğrencileri, ilk 6 yarışında yara almaya devam ediyor. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Manchester United’a 2-0 mağlup olarak tur şansını zora soktular. Granada’da Soldado kart cezalısı. Luis Milla ise sakat.

İddaa Tahmini

Granada, son haftalarda çok formsuz. Valladolid’in kazanmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.90

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.21

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Valladolid, öne geçtiği maçtan puansız ayrıldı. Granada’ya 2-1 kaybettiler.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …