Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Huesca Villarreal İddaa Tahmini 23.01.2021

Huesca Villarreal İddaa Tahmini 23.01.2021

İspanya La Liga’da Cumartesi günü 4 maç var. Günün ilk maçında, Huesca ile Villarreal karşı karşıya gelecek. 16.00’da başlayacak mücadele Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Huesca Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde. Huesca kazanır 4.75, beraberlik 3.60, Villarreal kazanır ise 1.84 olarak açıklanmış.

Huesca’da Gidişat Kötü

Huesca’da kötü gidişat devam ediyor. Bildiğimiz gibi, Michel ile yollar ayrıldı ve göreve Pacheta getirildi. Yeni hocasıyla ilk maçına geçtiğimiz hafta içi Getafe deplasmanında çıkan Huesca, rakibine 1-0 mağlup oldu. La Liga’da son haftalarda puan almakta dahi zorlanan Huesca, üst üste 6 maçtır galibiyet alamıyor. Yaşanan puan kayıpları ile birlikte La Liga’da son sırada yer alıyorlar. Maç öncesinde Huesca’da Sandro Ramirez, Pablo Insua ve Juan Carlos kadroda yoklar.

Villarreal 2 Puan Bıraktı

Villarreal, geçtiğimiz hafta içi Granada karşısında galibiyete çok yakındı ama bu maçtan 1 puan ile ayrıldılar. Moi Gomez’in penaltısı ile öne geçtikleri maçta Kenedy’nin harika golü ile durum eşitlendi ama son dakikada Paco Alcacer ile penaltı kaçıran Villarreal, fırsat tepti diyebiliriz. Daha iyi oynayan ve pozisyona giren taraf Villarreal olsa da, mücadelede kazanan çıkmadı. Bu hafta Huesca deplasmanına konuk olacak Villarreal, Mario Gaspar ve Iborra’dan sakatlıkları sebebiyle yararlanamayacak.

İddaa Tahmini

Huesca, haftalardır galibiyet alamıyor. La Liga’da dipte yer alıyorlar. Villarrael, favori olan taraf. Bu deplasmanda kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.62

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.84

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşma başladığı gibi sona erdi. Taraflar sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …