Yenilikler
Anasayfa / Crotone / Crotone Roma İddaa Tahmini 06.01.2021

Crotone Roma İddaa Tahmini 06.01.2021

İtalya Serie A Ligi‘nin 16. hafta mücadelesinde Crotone kendi evinde Roma’yı ağırlıyor. 6 Ocak Çarşamba günü fikstüründe yer alan karşılaşma Türkiye saati ile 17:00’de start alacak.

Bets10, Crotone galibiyetine 7.00, beraberliğe 5.00, Roma galibiyetine ise 1.44 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.53, 2.5 Alt 2.60 oran kazandırıyor.

Crotone Hezimetten Kurtulamadı

İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası Crotone, galibiyetsiz geçen ilk 10 haftanın ardından son 5 maçta daha iyi performanslar sergileyerek 5 maçtan 7 puan çıkarırken, 2 haftalık araya 2-1’lik Parma galibiyetiyle giden ev sahibi, aranın ardından İnter’e 6-2 kaybetti. Ligin en formda takımları arasında yer alan ve golcüleriyle ön plana çıkan İnter karşısında savunma hattı çok fazla açık verirken, Crotone cephesinde sahadaki oyuncuların yanı sıra teknik adam Giovanni Stroppa’nın da bu mağlubiyette büyük payı var. Crotone takımında Benali ve Cigarini sakat.

Roma Evinde Kazanmayı Bildi

Roma, İtalya Serie A Ligi’nin 15. Haftasında galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi ve Sampdoria karşısında Edin Dzeko’nun tek golüyle 3 puana uzandı. 15. Haftada 9. Kez kazanan Paulo Fonseca ve öğrencileri, Milan ve İnter’in ardından Serie A Ligi’ni en iyi performansını sergiledi. Konuk ekip bu sezon ilk 9 sırada yer alan 3 rakibinin haricinde maç kaybetmedi. Roma takımında Dzeko, Mkhitaryan ve Veretout 7’şer golle harika performanslar sergiliyor. Roma cephesinde ise Calafiori, Fazio, Mirante, Pedro, Spinazzola ve Zaniolo’nun sakatlığı bulunuyor.

İddaa Tahmini

Lige formda dönen ve ilk 3 içerisinde yerini koruyan Roma, rakiplerinin hatasız devam ettiği bu süreçte ligin en zayıf halkası Crotone’yi mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.28

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.44

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma deplasmanda maçın ilk yarısını 3-0 önde kapatırken, harika hücum performansı konuk ekibi tekrar galibiyete taşıdı ve Roma haftayı 3 puanla kapattı.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …