Yenilikler
Anasayfa / Chelsea / Chelsea Everton Maçı İddaa Tahmini ve İncelemesi 5 Kasım 2016

Chelsea Everton Maçı İddaa Tahmini ve İncelemesi 5 Kasım 2016

Premier Lig 11. Hafta maçında Chelsea evinde Everton’u konuk edecek. Southampton karşısında alınan 2-0’lık galibiyetle zirve yarışını sürdüren Chelsea bugünde kazanma hedefinde. Everton ise kötü gidişatı durdurup yukarılara tırmanmak istiyor. İddaa risk yönetimi ev sahibi Chelseagalibiyetine 1.40, beraberlik tercihine 3.50, konuk ekip Everton galibiyetine ise 5.00 oran açmış durumda. Zorlu mücadelede 2.5 gol altı oranı 2.05 iken, 2.5 gol üstü oranı ise 1.40 olarak belirlenmiş. Öte yandan maçta karşılıklı gol var oranı 1.50, karşılıklı gol yok oranı ise 1.85 olarak gözümüze çarpıyor. Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak mücadeleyi hakem Robert Madley yönetecek. İki takım arasında oynanacak karşılaşma saat (Türkiye saati ile) 20.30’da start alacak. Mücadele Lig TV ve Smart Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Ev sahibi Chelsea maçın favorisi olarak gösteriliyor.

chelsea_futboltr

Chelsea geçen hafta Southampton deplasmanında aldığı galibiyetle şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Lider Manchester City’nin 1 paun gerisinde 4. sırada bulunuyorlar. City ile aynı puana sahip olan Arsenal ve Liverpool’un arkasında bulunan Chelsea bugün Everton karşısında kazanıp Pazar günü Liverpool’un puan kaybetmesini bekleyecek. Conte’nin öğrencileri Premier Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmayı da kazandı ve bu maçlarda gol dahi yemedi. Bu bağlamda sadece Lig Kupası’nda West Ham’a 2-1 yenilerek kupadan elendiler. İki takımın bu sahada oynadığı maçlarda Chelsea 41 galibiyet alırken, Everton 12 galibiyet aldı ve 27 maç beraberlikle sonuçlandı. Everton maçı öncesinde Kurt Zouma ve Cesc Fabregas’ın durumları belirsizliğini koruyor. İvanovic ise sakatlığını atlattı ve kadroda olması bekleniyor.

Everton kötü gidişatı geçtiğimiz hafta West Ham karşısında sonlandırdı. Rakibini evinde 2-0 mağlup eden Maviler tam 4 maç aradan sonra galip geldi. Lukaku ve Barkley işbirliği bu maçta da etkisini gösterebilir. Chelsea maçı öncesinde Gueye kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Kaleci Stekelenburg ise düzeldi ve Chelsea karşısında forma giymesi bekleniyor. Everton Chelsea’ye karşı son deplasman galibiyetini 1994 yılında almıştı.

Chelsea maçın favorisi olsa da gol bahsine yönelmek daha mantıklı duruyor. Son oynanan karşılaşmalarda bunun göstergesi. Everton’da Barkley ve Lukaku ikilisinin tehlike yaratabileceğini düşünüyorum. Tercihim karşılıklı gol var.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Sarp Öğreten

Türkiye'de çeşitli sitelerde iddaa yorumculuğu yapmaktayım. Futbol ile çocukluğumdan beri iç içeyim. 5 yıl kadar lisanslı futbol oynadım. Aynı zaman da sıkı bir Football Manager hayranıyım. Radyo Televizyon Programcılığı bölümü mezunuyum. Takip ettiğim ligler başta Türkiye ve İngiltere ligleri. Aynı zamanda Avrupa'da bir çok ligi takip etmekteyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir