Yenilikler
Anasayfa / Benfica / Standard Liege Benfica İddaa Tahmini 10.12.2020

Standard Liege Benfica İddaa Tahmini 10.12.2020

Standard Liege evinde Benfica ile karşı karşıya gelecek. Seyircisiz oynanacak UEFA Avrupa Ligi D Gurubu 6. hafta mücadelesi, 10 Aralık Perşembe günü Türkiye saati ile 20:55’te başlayacak.

beIN CONNECT ekranlarından naklen izleyeceğiniz mücadeleyi Bets10 üzerinden değerlendirmek isterseniz, Standard Liege galibiyetine 5.10, beraberliğe 4.10, Benfica galibiyetine ise 1.64 oran verilmiş.

Standard Liege Galibiyetten Uzak

Standard Liege, UEFA Avrupa Ligi D Gurubu’nun son haftası evinde ilk maçta 3-0 mağlup olduğu Benfica’yı konuk edecek. 5 maçtan sadece 3 puan çıkarabilen ve son 2 haftaya hedefsiz giren Belçika temsilcisi, geçtiğimiz hafta Rangers’a deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Guruplarda en iyi performanslardan birini sergilemesine rağmen savunma hatalarıyla mağlubiyetten kurtulamayan Philippe Montanier ve öğrencileri, D Gurubu’nun en alt sırasında yer alıyor. Standard Liege takımında Amallah ve Vanheusden sakat.

Benfica Zirve Takibinde

UEFA Avrupa Ligi sahnesinde namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Jorge Jesus ve ekibi, Portekiz Premier Ligi’nin 9 haftasını ise 7 galibiyetle geçirdi ve lider Sporting Lizbon’nun 2 puan gerisinde 2. Sırada yer aldı. UEFA Avrupa Ligi’nde Son 32 biletini cebine koymayı başaran Benfica, liderlik şansını da son maça taşıdı. Lech Poznan karşısında alınan 4-0’lık galibiyetin ardından Standard Liege deplasmanına konuk olacak olan Benfica’nın liderlik için kazanması gerekli. Benfica cephesinde Almeida, Grimaldo ve Todibo’nun sakatlığı bulunuyor.

İddaa Tahmini

D Gurubu’nda liderlik şansı devam eden Benfica, iç sahada farklı skorla mağlup ettiği rakibini deplasmanda da mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.40

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.64

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Benfica üst tur biletinin getirdiği rahatlıkla iyi bir sınav veremedi ve 2 kez geriye düştüğü mücadelede skoru eşitleyerek beraberliğe razı geldi.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund PSG İddaa Tahmini 01.05.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund evinde, PSG ile karşı karşıya gelecek. …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 30.04.2024

30 Nisan 2024 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar …