Yenilikler
Anasayfa / Chelsea / 30 Ekim Pazar Günü Banko İddaa Kuponu

30 Ekim Pazar Günü Banko İddaa Kuponu

Merhabalar. Bugün bültenden seçmiş olduğum 3 karşılaşmadan oluşan bir kupon hazırladım. Herkese bol şanslar…

Trabzonspor – Çaykur Rizespor MS 1 1.60 

Geçtiğimiz hafta Galatasaray deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönen Trabzonspor’da keyifler yerinde. Bugün Karadeniz derbisinde Rizespor’u konuk edecekler. Galatasaray karşısında ilk yarı daha etkili oynasalar da maçın 2. yarısında tamamen defansif bir oyun kurgusuyla sahada kaldılar. Alan savunmasını iyi kapatan Bordo Mavililer’de başta Onur Kıvrak olmak üzere tüm takım skoru korumaya çalıştı ve nitekimde başarılı oldular. Çaykur Rizespor tam formsuz derken geçen hafta Gençlerbirliği’ne karşı aldığı 2-1’lik galibiyetle yeniden hayata döndü. Bugün Trabzonspor’a karşı işleri zor. Golcü Kweuke’nin de takıma dönmesiyle beraber iyi bir hava yakaladılar ve son 2 maçtan 4 puan çıkartmayı başardılar. Geçtiğimiz sezon bu sahada oynadıkları maçı 6-0 kaybetmişlerdi. Bu sezon topladıkları 8 puan ile 14. sırada yer alıyor. Henüz deplasmanda galibiyet elde edemediler. Bu maçtanda eli boş dönmelerini bekliyorum. Trabzonspor galibiyete yakın taraf.

Everton – West Ham United MS 1 1.60 

Everton geçtiğimiz hafta Burnley deplasmanından beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Yeni transfer Yannick Bolasie son haftalarda yüksek bir form grafiği yakalasada attığı gol puan almalarına yeterli olmadı. Bugün West Ham karşısında tempolu oynamalarını bekliyorum. Gelecek hafta Chelsea deplasmanına çıkacak olan Everton’un bu hafta mutlak galibiyet alması gerekiyor. West Ham karşılaşması öncesinde Leighton Baines’in durumu belirsizliğini koruyor. Öte yandan defansif orta saha McCharty’nin sakatlığı sebebiyle oynaması beklenmiyor. Son 4 maçta 2 puan çıkartan Everton’un artık reaksiyon göstermesi şart. West Ham kötü gidişatı Crystal Palece ve Sunderland galibiyetleriyle dindirdi gibi. Ancak tam anlamıyla maça hakim olamıyorlar ve bu da akıllarda soru işareti bırakıyor. Geçtiğimiz haftasonu evinde Sunderland’i konuk eden Bilic’in öğrencileri son saniyede stoper Winston Reid’in golüyle 3 puanı kazandı. Everton’u galibiyete yakın görüyorum. 

Fenerbahçe – Kardemir Karabükspor MS 1 1.15

Sarı Lacivertliler geçtiğimiz pazartesi günü Konyaspor deplasmanından 1-0 galip ayrılarak rahat bir nefes aldı. Emenike’nin penaltıdan attığı golle maçı kazanmayı başaran Fenerbahçe puanını 12’ye yükseltti. Bu hafta Beşiktaş’ın da puan kaybetmesiyle Karabükspor maçına daha hırslı çıkacaklardır. Şu an da puan farkı 9. Bu maçtan galibiyetle ayrılmaları halinde fark 6’ya inecek. Sakatlığı bulunan Fernandao takımla çalışmalara başladı. Ancak henüz forma giymesi erken. Konyaspor karşısında Mehmet Topal hafif bir sakatlık geçirmişti. Durumu maç saatinde belli olacak. Öte yandan Ozan Tufan kadroda yok. Fenerbahçe evinde oynadığı 4 maçta bu sezon sadece 1 galibiyet alabildi. Kardemir Karabükspor’un geçen hafta evinde Başakşehir’den puan almasını bekliyordum. Fakat hiç te öyle olmadı. Başakşehir çatır çatır oynayıp maçı kazanmayı başardı. Özellikle savunma ve ön alanda yaptığı hatalarla golleri kalesinde gören Karabükspor’un bu maçtan puan çıkartabileceğini düşünmüyorum.

TOPLAM ORAN: 2.95

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Sarp Öğreten

Türkiye'de çeşitli sitelerde iddaa yorumculuğu yapmaktayım. Futbol ile çocukluğumdan beri iç içeyim. 5 yıl kadar lisanslı futbol oynadım. Aynı zaman da sıkı bir Football Manager hayranıyım. Radyo Televizyon Programcılığı bölümü mezunuyum. Takip ettiğim ligler başta Türkiye ve İngiltere ligleri. Aynı zamanda Avrupa'da bir çok ligi takip etmekteyim.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir