Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Yunanistan Kosova İddaa Tahmini 14.10.2020

Yunanistan Kosova İddaa Tahmini 14.10.2020

UEFA Uluslar C Ligi 3. Grup maçında lider konumda yer alan Yunanistan evinde, Kosova ile karşılaşacak. Mücadelenin başlama saatinin 21.45 olduğunu belirtelim.

Yunanistan ve Kosova arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Yunanistan kazanır 1.70, beraberlik 3.50, Kosova kazanır ise 5.50 olarak açıklanmış.

Yunanistan Lider Konumda

Yunanistan’ın geçtiğimiz hafta rahat bir galibiye almasını beklediğimi belirtmiştim. İç sahada konuk ettikleri Kosova karşısında 2-0 kazanarak grupta 2. galibiyetini alan Yunanistan topladığı 7 puan ile lider konumda yer alıyor. 3 maç sonunda 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Yunanistan tek puan kaybını grubun ilk maçında Slovenya deplasmanında yaşamıştı. Bugün iç sahada Kosova’yı konuk edecek Yunanistan maçın favorisi.

Kosova Evinde Kaybetti

Kosova’nın grupta sürpriz yapabilme potansiyeli vardı ama şimdiye kadar oynadıkları 3 maçta hiçbir varlık gösteremediler. UEFA Uluslar Ligi grubunda 3 maçta sadece 1 puan toplayabilen Kosova, tek puanını Moldova deplasmanına aldı. Yunanistan’a 2-1, Slovenya’ya ise 1-0 kaybeden Kosova’da moraller bozuk. Bugün konuk olacakları Yunanistan deplasmanında da işleri pek kolay değil.

İddaa Tahmini

Yunanistan maçın net favorisi. Grupta oynadıkları 3 maç sonunda 7 puan ile lider konumdalar. Kosova engelini aşarak liderliğini sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …