Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Spezia Sassuolo İddaa Tahmini 27.09.2020

Spezia Sassuolo İddaa Tahmini 27.09.2020

İtalya Serie A Ligi’nde 2. hafta heyecanı 27 Eylül Pazar günü, Spezia ile Sassuolo arasında oynanacak olan 3 puan mücadelesiyle devam ediyor. Türkiye saati ile 13:30’da sahne alacak zorlu maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 3.

Tek maç tahminleri ve canlı bahis seçenekleriyle değerlendirebileceğiniz maçta Bets10, Spezia galibiyetine 4.75, beraberliğe 4.20, Sassuolo galibiyetine ise 1.68 oran belirlemiş durumda.

Spezia’nın Kadrosu Yetersiz

İtalya Serie A Ligi’nde ilk sınavını verecek olan Spezia, geçtiğimiz sezon İtalya Serie B Ligi’nde mücadele vermiş ve Benevento ile Crotone’nin ardından en iyi performansı ortaya koymuştu. Play Off karşılaşmalarından 2 rakibini saf dışına itmeyi başaran ev sahibi, Serie A Ligi’nin sonuna kadar hak eden bir performans ortaya koydu. Vincenze Italiano önderliğinde yoluna devam eden Spezia, yeni sezon öncesi transfer döneminde bonservissiz ve kiralık oyunculara yöneldi. Ancak e büyük transferi Ardian Ismajli olan ekip, zorlu 38 haftalık maraton için yeterli bir kadro kuramadı. Spezia takımında Capradossi ve Mastinu sakat.

Sassuolo Beraberliği Zor Kurtardı

İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftasında Cagliari’yi evinde konuk eden Sassuolo, ilk yarıda girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremezken, 2. Yarıda da goller kaçırmaya devam etti. 77. Dakikada 1-0 geriye düşen ekip, özellikle geriye düşmesinin ardından savunma disiplinini kaybederken, sahneye Bourabia çıktı ve harika frikik golüyle 1-1’lik beraberliği takımına getirdi. Duncan, Sensi, Lirola, Cassata ve Tripaldelli’nin takımdan ayrılmasının ardından Defrel, Romanga, Kaan Ayhan, Haraslin, Kyriakopoulos ve Vlad Chiriches’i kadrosuna katan konuk ekip, ilk haftadan 2 puan kaybetse de, umut veren bir futbol sergiledi. Sassuolo cephesinde ise Magnanelli ve Romagna’nın sakatlığı bulunuyor.

İddaa Tahmini

İlk hafta 2 puan kaybetmesine rağmen iyi bir performans sergileyen Sassuolo, etkili futbolunu Spezia deplasmanında galibiyetle süsleyecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Sassuolo deplasmanda beklediğimiz gibi rakibinin savunma zafiyetlerini iyi değerlendirdi ve farklı galibiyetle bizleri yanıltmadı.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu (4) 26.05.2024

İddaa fikstüründe 26 Mayıs Pazar akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon olarak …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu (3) 26.05.2024

26 Mayıs Pazar akşamı sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi’nin son hafta mücadelelerini, kupon …