Yenilikler
Anasayfa / Futbol / Türkiye Macaristan İddaa Tahmini 03.09.2020

Türkiye Macaristan İddaa Tahmini 03.09.2020

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup maçında Türkiye ile Macaristan karşı karşıya geliyor. Saat 21.45’te başlayacak mücadeleyi TRT 1 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Türkiye ve Macaristan arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Türkiye kazanır 1.64, beraberlik 3.95, Macaristan kazanır ise 5.45 olarak açıklanmış.

Türkiye Galibiyet Peşinde

A Milli futbol takımımız geçtiğimiz yıl Avrupa Şampiyonası Eleme grubunda iyi bir performans göstererek gruptan çıkmayı başarmıştı. Fransa ve İzlanda gibi zorlu rakiplerin yer aldığı grubu 2. sırada tamamlayan Şenol Güneş’in öğrencileri EURO 2020’ye katılmaya hak kazandı. Pandemi sebebiyle ertelenen EURO 2020’nin yanı sıra şimdi hedef Uluslar Ligi’nde grubu lider bitirebilmek. Uluslar Ligi grubunun ilk maçında Macaristan ile karşılaşacağız. Hem performans hem de kadro kalitesi açısından Macaristan’ın oldukça önündeyiz diyebilirim.

Macaristan’ın İşi Zor

Macaristan geçtiğimiz yıl Avrupa Şampiyonası Elemelerinde pek etkili olamamıştı. E Grubunu 4. sırada tamamladılar. 5 takımlı grupta 12 puan toplayan Macaristan, EURO 2020 bileti alamadı. Son hazırlık maçında da Uruguay’a 2-1 kaybetmişlerdi. Uluslar Ligi’nde ise Türkiye, Sırbistan ve Rusya ile aynı grupta yer alacaklar. Marco Rossi ve öğrencileri için kolay bir grup değil. Kadrolarında Willi Orban, Gulasci, Szalai ve Dzsudzsak gibi yakından tanıdığımız isimler var.

İddaa Tahmini

Türkiye maçın net favorisi. Grubun ilk maçında Macaristan karşısında kazanarak Uluslar Ligi’ne 3 puan ile başlarlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.64

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Millilerimiz oldukça kötü bir performans gösterdi. Macaristan galibiyeti hak eden taraftı.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …