Yenilikler
Anasayfa / Fransa Ligue 1 / Saint Etienne Lorient İddaa Tahmini 30.08.2020

Saint Etienne Lorient İddaa Tahmini 30.08.2020

Bets10 tarafından futbol severlere canlı olarak izleme ve bahis yapma fırsatı sunulan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Saint Etienne ile Lorient karşı karşıya gelecek. 30 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da başlayacak maça Geoffroy Guichard Stadı ev sahipliği yapıyor.

Bets10, Saint Etienne kazanır seçeneğine 2.30, beraberliğe 3.25, Lorient kazanır seçeneğine ise 3.25 oran belirlenmiş durumda.

Saint Etienne Kadrosunu Güçlendiremedi

Saint Etienne için Fransa Ligue 1 geride bıraktığımız sezon adeta kabustu. Sezona ilk 5 umutlarıyla başlayan ev sahibi, ligin tescil edildiği 28. Haftada küme düşme hattının hemen üzerindeydi. Son 12 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilen ve son 7 haftayı ise galibiyetsiz tamamlayan Saint Etienne’de teknik adam Claude Puel ile yola devam edilirken, transfer döneminde sadece Kolodziejczak, Philippe Krasso ve Adil Aouchiche takviyeleri yapıldı. Saint Etienne cephesinde 5 ay önce sergilenen vasat futbolun mevcut teknik adam ve transferlerle son bulması oldukça güç. 3 hazırlık maçında boy gösteren ve 3 galibiyet alan ev sahibi, Lorient karşısında kazansa dahi uzun maratonda zorlanmaya devam edecektir. Ev sahibinde Saint Etienne takımında Gabriel Silva, Lois Diony ve Zaydou Youssouf sakat.

Lorient Ligue 1’e Galibiyetle Başladı

Fransa Ligue 1’in yeni ekiplerinden Lorient, transfer döneminde Adrian Grbic,Stéphane Diarra, Quentin Boisgard’ı bonservisleriyle, Jérémy Morel ve Matthieu Dreyer gibi tecrübeli isimleri ise bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katarken, ilk Ligue 1 sınavından başarıyla çıktı ve Strasbourg’u 3-1 mağlup etti. 30. Dakikada 1-0 geriye düşmesinin ardından oyunun tüm iplerini eline alan Christophe Pellissier ve öğrencileri, 2. Yarı itibariyle 3 gol atma başarısı gösterdi ve maçı kazandı. Kadrosunu güçlendiren ve iyi bir başlangıç yapan Lorient, Pellissier yönetiminde zorlu maratona iyi başladı ve özellikle hücum hattında güven verdi. Konuk ekipte tek eksik sakatlığı devam eden Trevoh Chalobah.

İddaa Tahmini

Evinde sezonu açacak olan Saint Etienne iyi geçen hazırlık döneminin ardından puan kaybetse dahi rakibine zor anlar yaşatacak ve gol bulacaktır. Konuk ekip Lorient ise ilk maçında sergilediği futbolun ardından gol yollarında güven verdi. İki takımda maçta gol atar.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Saint Etienne sezona çok iyi başladı ve tecrübesiz rakibi karşısında iç saha avantajını değerlendirerek galibiyete uzandı. Ev sahibi 90 dakika boyunca Lorient’e gol fırsatı tanımadı.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund PSG İddaa Tahmini 01.05.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund evinde, PSG ile karşı karşıya gelecek. …

Günün İddaa Kuponu Futbotr.com

Günün İddaa Kuponu 30.04.2024

30 Nisan 2024 tarihli maçlar arasından seçtiğim kuponumu sizler ile paylaşıyorum. Az hırs bol kazançlar …