Yenilikler
Anasayfa / Fransa Ligue 1 / Monaco Reims İddaa Tahmini (2) 23.08.2020

Monaco Reims İddaa Tahmini (2) 23.08.2020

Fransa Ligue 1‘de Pazar günü 4 maç var. Günün ilk maçında Monaco evinde, Reims ile karşılaşacak. 14.00’te başlayacak mücadeleyi Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Monaco Reims arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde. Monaco kazanır 1.91, beraberlik 3.55, Reims kazanır ise 4.15 olarak açıklanmış.

Monaco’dan Kovac Dönemi

Monaco bildiğimiz gibi geçen sezon Fransa Ligue 1’i 9. sırada tamamladı. Sezon boyunca birçok kez teknik direktör değişikliğine gitiler. Sezonu 9. sırada tamamlayan Monaco, Avrupa Kupaları bileti almayı başaramadı. Transfer döneminde Kevin N’Doram, Kamil Glik ve Subasic takımdan ayrılırken, Axel Disasi ve Anthony Musaba takıma katılan isimler oldu. Özellikle Monaco’nun golcü Ben Yedder’i takımda tutması bence transfer yapmasından daha önemli bir hamleydi diyebiliriz. Öte yandan yeni teknik direktörü Niko Kovac yönetiminde ilk resmi maçına çıkacak Monaco’da, Reims maçı öncesinde  önemli bir eksik bulunmuyor.

Reims Sürpriz Peşinde

Reims, geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1’in dikkat çeken takımlarından biriydi. 28 hafta sonunda 41 puan toplayarak 5. sırada yer aldılar. Sezon devam etse belki de önümüzdeki sezon için Avrupa Ligi’nde yer alabilirlerdi. Yeni sezon öncesi hazırlık kampında 5 hazırlık maçı oynayan David Guion’un öğrencileri 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Transfer döneminde Lazio’dan Valon Berisha ve Stuttgart’dan golcü Donis’in bonservisini alarak 2 önemli oyuncu ile kadrolarını güçlendirdiler. Monaco maçı öncesinde golcü Donis’in durumu belirsiz.

İddaa Tahmini

Monaco maçın favorisi. Yeni hocaları Niko Kovac yönetiminde sezonun ilk maçında galibiyet almalarını bekliyorum. Monaco galibiyete yakın.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.75

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.91

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Reims 2-0 öne geçtiği maçta skoru koruyamadı. Monaco zorlandığı maçtan 1 puan ile ayrıldı.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Meki Tanrıverdi

1982 yılında İzmir Buca'da doğdum. Küçük yaşlarımdan beri futbola olan ilgim katlanarak yükseldi. Çok iyi bir orta saha oyuncusu olduğumu düşünüyorum, 4 sezon boyunca aktif bir şekilde futbol oynadım. Talihsiz bir sakatlıktan sonra maalesef futbolu bırakmak zorunda kaldım. Ama manevi açıdan asla kopamadım. Türkiye'de koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım. İlgi duyduğum ve aktif bir şekilde takip ettiğim ligler Türkiye Süper Ligi ve İngiltere Premier Ligi.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …