Yenilikler
Anasayfa / Burnley / Norwich City Burnley İddaa Tahmini (2) 18.07.2020

Norwich City Burnley İddaa Tahmini (2) 18.07.2020

İddaa fikstüründe 18 Temmuz Cumartesi günü yer alan tek İngiltere Premier Ligi mücadelesinde Norwich City evinde Burnley‘i konuk edecek. Başlama düdüğü 19:30’da çalınacak mücadele S Sport ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Bets10, Norwich City kazanır seçeneğine 3.40, beraberliğe 3.30, Burnley kazanır seçeneğine ise 2.28 oran belirlenmiş durumda.

Norwich City 8 Haftadır Mağlup

West Ham karşısında 4-0 mağlup olarak üst üste 7. Mağlubiyetini alan Norwich City, bildiğimiz gibi geçen hafta küme düşmesi kesinleşen ilk takım oldu. İngiltere Premier Ligi’ne veda etmek zorunda kalan ev sahibi, son sınavını ise Chelsea deplasmanında verirken, rakip kaleye isabetli şut dahi çekemedi ve 1-0 kaybetti. Son 8 haftanın tamamını mağlup geçiren ve sadece 1 maçta 1 gol atabilen ev sahibi, İngiltere Premier Ligi’nin bitimine 2 hafta kala karşımıza averaj takımı olarak geliyor.

Burnley Güven Verdi

Konuk ekip Burnley ise İngiltere Premier Ligi’nde salgın sonrası sadece Manchester City’e kaybederken, geri dönüş maçında alınan 5-0’lık mağlubiyetin ardından hatlarını telafi etti ve son 6 haftada maç kaybetmedi. West Ham karşısında alınan galibiyetin ardından şampiyon Liverpool ve Wolverhampton karşısında maç kaybetmeyen Sean Dyche ve öğrencileri, sergilediği futbolla Norwich City maçı öncesi galibiyet adına güven verdi.

İddaa Tahmini

Pandemi sonrası harika bir performans grafiği sergileyen ve 6 maçtır kaybetmeyen Burnley, lige veda eden Norwich City karşısında zorlanmadan kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.00

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.28

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Burnley deplasmanda üstün oynadı ve 9 kişi kalan rakibini farklı mağlup etti. Lige veda eden Norwich City yoluna averaj takımı olarak devam ediyor.

yorum bölümü yakında aktif olacaktır.

Hakkında Samet Yalica

İlköğretimimi Ankara'da tamamladım. Babamın görev yerinin değişmesinden dolayı Lise eğitimimi Egenin incisi İzmir'de tamamlamak zorunda kaldım. Lise çağlarımda Altay takımı ile tanıştım, burada futbola olan ilgimden dolayı altyapıda 2 yıl futbol eğitimi aldım. Futbola olan ilgim bununla kalmadı katlanarak büyüdü. En çok ilgimi çeken ligler Almanya Bundesliga, Fransa Lig 1 ve Türkiye Ligleri.

Mutlaka bakın

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini (2) 30.04.2024

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yarı final heyecanı başlıyor. 30 …

UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Bahis Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. …